AKÇAKOCA?DA ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BAŞARISI

AKÇAKOCA?DA ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından, 2014 yılı Teklif Çağrısı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri Başvuru döneminde,  Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve ortaklarla hazırlanan  projeler kabul  edilerek  hibe desteği aldı.

 

Projelere katılımcı olarak dahil olacak öğrencilerin seçimi ile ilgili değerlendirme sınavı okulda gerçekleştirildi. Söz konusu projelerin asil katılımcı grupları, değerlendirmenin 2. aşaması olan Durum Değerlendirme ölçeklerininin belirlenmesinden sonra  görsel ve yazılı basında paylaşılacağı bildirildi..

Akçakoca Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 2014-1-TR01-KA102-001929 /Mig-Mag, Tig, Plazma ve Direnç Kaynağında Robot Teknolojisinin Kullanımı projesi,

Yine Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarandan hazırlanan, 2014-1-TR01-KA102-003693 / Sürdürülebilir Çevre ve Yenilenebilir Enerjide Temel Mesleki Eğitim Uygulamalarının Geliştirilmesi projesi ve Akçakoca Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile  Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası taraından hazırlanan 2014-1-TR01-KA102-003681 /Mesleki Eğitimde; Cnc Operatörlüğü Ve İş Güvenliği Uygulamaları projesi hibe almaya hak kazandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.