ÇABUKOĞLU RESMEN AÇIKLADI

ÇABUKOĞLU RESMEN AÇIKLADI

Ak Parti İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ikinci isim Talip Çabukoğlu oldu.Çabukoğlu,İl Başkanlığına layık görülmesi halinde halkla teşkilat arasına sağlam bir köprü kurmak için çalışacağını söyledi.

 Ocak ayında yapılacak olan Ak Parti İl Kongresi için adaylar yavaş yavaş sahneye çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde il başkanlığına talip olduğunu gündeme getirdiğimiz Talip Çabukoğlu, Metin Çolak?ın ardından adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.30 Mart yerel seçimlerinde Ak partiden Konuralp Belediye Başkan aday adayı olan Çabuokğlu, aktif olarak görev yapma isteği ile il başkanlığına talip olduğunu belirtti.


ÇABUKOĞLU RESMEN AÇIKLADI paylaşan: duzcetv

 

Çabukoğlu, ?Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hükümet görevini 2002 yılında devralmış. ve 12 yılıdır bu görev sürecinde cumhuriyet tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılara imza atmış. İktidar partisi olan kıymetli partimiz Adalet ve Kalkınma partisinin canım memleketim Düzce?nin teşkilat il başkanlığı seçimleri gerçekleştirilecek. Şunu belirtmek isterim ki AKP partisinden olduğum için son derece gururluyum. Şunu gördük ki halka hizmeti hakka hizmet davası olarak görmüş bu teşkilatın içerisinde artık aktif olarak görev yapma arzusu doğmuştur.?dedi.

 

İl Başkanlığına talip olmadan önce,partinin çeşitli kademeleri ile görüş alışverişinde bulunduğunu söyleyen Çabukoğlu, göreve gelmesi halinde, teşkilat, belediye başkanları ve halkla koordineli çalışma içinde olacağını vurguladı.

Çabukoğlu, ?Bu inanç ve düşüncelerimizi başında Düzce?mizin yetiştirdiği çeşitli meslek gruplarına mensup büyüklerimizle dostlarımızla bu konuyu paylaştık. Fikir ve düşüncelerinden faydalandık. Bu teşkilat içinde görev almış 12 yıllık bu dönemde çalışmalarda karşılaşılmış pozitif ve negatif yönlerini değerlendirdik. Kısa ve uzun vadeli  çalışma şeklimizi belirledik. Tarafınız vasıtası ile huzurunuzda değerli Düzceli hemşerilerimize Adalet ve Kalkınma partisi il başkanlığına adaylığımı açıkladığımı belirtirim. Bu görevde amacımız nasip olurda bizi bu göre layık görürler ise teşkilatımız belediye başkanlarımız ve halkımız ile koordineli çalışma. Halkla teşkilat arasında sağlam bir köprü kurmak. Devletimizin ve halkımızın iradesine nifak sokan paralel yapı ve her türlü eylemlerin karşısında kanunlar çerçevesinde hareket etmek olacaktır. Teşkilatımız da bu süreç içerisinde aday olan arkadaşlarımız olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Bu göreve talip diğer dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun her şeyin bu dava için olduğunu seçilemesem de seçilecek arkadaşıma desteklerimin daim olacaktır? şeklinde konuştu.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.