DEV BAYRAK ARTIK DALGALANMIYOR

DEV BAYRAK ARTIK DALGALANMIYOR

Düzce?nin kalıcı konutlarda simgesi haline gelen ve dört bir yandan görülen bayrak indirildi. 6. bölgede bulunan dev direk uzun süredir bayraksız kaldı.

Kalıcı konutlar Bahçelievler Mahallesinde dalgalanan bayrak uzun süredir yerinde yok. 2007 yılında dikilen, 54 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağı direkten alındı.


DEV BAYRAK ARTIK DALGALANMIYOR paylaşan: duzcetv

Düzce'de 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde yaşanan iki büyük deprem felaketi sonrasında Afet İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan konutların bulunduğu bölgeye, Düzce Belediyesi tarafından 2007 yılında 54 metrekarelik dev bir bayrak asılmıştı.

Bahçelievler Mahallesinde hakim bir noktaya 30 metre yüksekliğinde demir direk üzerine 9 metre eninde, 6 metre boyunda toplam 54 metrekarelik bayrak Düzce?nin her yerinden görünüyordu. Adeta kalıcı konutların simgesi haline gelen bayrak, geçmiş yıllarda zaman zaman yırtılmış ve solmuş, duyarlı vatandaşların şikayeti ile yenilenmişti. Ancak dev bayrak uzun süredir dalgalanmıyor. Bayrağın hangi nedenle indirildiği bilinmezken, yıpranmış olması nedeniyle yenilenmesi için indirildiği tahmin ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.