GÖLYAKA?YA YENİ BAŞKAN

GÖLYAKA?YA YENİ BAŞKAN

Ak Parti İlçe kongreleri bugün Gölyaka ile başladı. İlçe başkanlığında değişikliğe gidildi,İl Genel Meclisi üyesi Nemci Kap Ak Parti İlçe Başkanı oldu.Kongrede konuşan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, teşkilata arkasını dönen siyasetçinin kaybedeceğini vurguladı.

Ak parti Gölyaka ilçe teşkilatında bugün kongre vardı. 2014 yılı İlk ilçe kongresine teşkilat büyük ilgi gösterdi.Milletvekilleri,Belediye Başkanları,il teşkilatı, meclis üyeleri  ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen kongrede konuşan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Ak partinin 12 yıllık icraatlarından söz etti. Gölyaka teşkilatındaki yeni oluşumun hayırlı olmasını diledi.Kaşıkoğlu, siyaset yaparken teşkilatlara arkasına dönenlerin kaybedeceğini söyledi.


GÖLYAKA?YA YENİ BAŞKAN paylaşan: duzcetv

 

Kaşıkoğlu, ?teşkilatlar olmazsa siyaset olmaz.Ekmeğindn aşından işinden ayrı kalan, çoluğundan çocuğundan rızkından fedakarlık yapan teşkilatlara eğer birisi sırt dönerse siyasette kaybedenlerden olmaya mahkumdur.Vakti zamanı geldiğinde teşkilatların da o işin bir daha gerçekleşmemesi için gerekli tedbirleri üretmesinden daha doğal bir şey olamaz.Hiç kimsenin teşkilatları yok sayması,onları kategorize etmesi siyasette çok kabul edilebilir bir şey değildir."dedi.

Protokol konuşmaların ardından mevcut başkan Abdullah Özcanoğlu faaliyet raporu üzerinde söz aldı. Özcanoğlu; "Görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Ekibimiz özveri ile çalıştı, gece gündüz demedi. Kazandığımız seçimler bizim yüz akımızdır "diye konuştu. 

Kongrede il Başkanı Metin Kaşıkoğlu başarı bir görev süreci geçiren Gölyaka ilçe teşkşlatı adına başkan Abdullah Özcanoğlu'na bir teşekkür plaketi takdim etti. 

Ardından tek liste ile gidilen seçimlerde oy kullanma işlemleri yapıldı. Kongre sonucunda İl Genel Meclisi üyesi Necmi Kap, Ak Parti Gölyaka ilçe teşkilatının yeni başkanı oldu. 

Kap'ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu. 

Alparslan Genç, Birsen Erginyavuz, Cevdet Karakaya, Celal Kuş, Emine İmamoğlu, Hilmi Akbulut, Mehmet Kara, Kenan Kandemir, Fatma Zengin, Abdullah Yıldız, Burhan Kara, Ferda Atasoy, Muzaffer Atabaş, Salih Bal, Alican Dursun, Zeliha Üzbe, Orhan Kandemir, Harun Akgül, Zeki Çavuş, Akın Şirin, Mehmet Kabak, Musa Aydın, Semanur Sivil, Ruhi Acar, Cemil Karduz, Ahmet Kahraman, Hayri Şirin, İbrahim İlhan, Yunus Cengiz, Nihat Aydın, Hamza Telci, Nazmi Usta, Cemal Mert, Yaşan Öner, Orhan Sivil, Erkan Yıldız, Ersin Öztürk, Bedriye Çağlar ve Cemalettin Keleş.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.