TARAFTARI BEKLİYOR

TARAFTARI BEKLİYOR

Bölgesel Amatör ligi 10. grupta Düzcespor, 18 Temmuz stadında 9 maçta 5 puanla ligde 13 sırada bulunan Bolu temsilcisi Kıbrısçıkspor ile 23-Kasım-2014 Pazar günü saat 13.30'da karşılaşacak.

Düzcespor geçen hafta yine kendi sahasında Arifiye Kalayıcıspor maçını 90+5 te kazandığı golle 2-1 galip gelmişti. Yine bu hafta da kendi sahasında Kıbrısçıkspor'u farklı  yenerek ligin üst sıralarında yerini sağlamlaştırmak isteyecektir.


Zayıf rakibi karşısında favaori gözüken Düzcespor, şimdiye kadar hiç karşılaşmadılar. Düzcespor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu ligde Düzcespor toplamda 3 maçtır kaybetmiyor. Kıbrıscıkspor deplasmanda 4 maçtır kaybediyor, toplamda 8 maçtır kazanamıyor.Rakbimizin en golcüsü  2 golle Nurettin Çakır bulunuyor. Rakibimizin hocası Düzce ilinin tanınmış  hocalarından Turgut Arslan dır.


Teknik direktörümüz Cenap Taner yapmış olduğu açıklamasında ; " Hiçbir mücadele sahada savaşmadan kazanılmıyor. Geçen hafta ki mücadelede daha iyi anladık. Rakipler çok kolay bir lokma olmadığını biliyoruz.Her maçımıza  aynı oyunlaçıkmamız gerekiyor. Takımın 12. adamı olan taraftarımız yine görevini layığı ile yapmasını istiyoruz. Onlara çok teşekkür ediyorum. Her  müsabakadaki gibi bizleri desteklesinler "dedi .

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.