ÖĞRETMENE VELİLERDEN SÜPRİZ

ÖĞRETMENE VELİLERDEN SÜPRİZ

Öğretmenler günü nedeniyle Düzce?de Namık Kemal İlkokulu sınıf öğretmenine velilerden kahvaltılı sürpriz.

Pazartesi günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü öncesinde Namık Kemal İlkokulu 1-B sınıfı öğrenci velileri sınıf öğretmeni İsmail İşlere kahvaltılı sürpriz gün kutlaması yaptı.


ÖĞRETMENE VELİLERDEN SÜPRİZ paylaşan: duzcetv

Velilerin çocuklarıyla birlikte katıldığı kahvaltılı öğretmenler günü kutlamasında konuşan Sınıf Öğretmeni İsmail İşler, ?öğrenciler için ilkokul öğretmenlerinin yerinin ayrı olduğunu belirerek, çocukların hayatları boyunca bütün öğretmenlerinin isimlerini unuttuklarını ancak ilkokul öğretmenlerinin isimlerini unutmadıklarını söyledi.

İsmail İşler; ?öğretmen ve velinin başarıdaki önemi açısından böylesi güzel bir günde çocuklarınızı mutlu ederek kahvaltıya getirmeniz beni çok mutlu etti. Eğitim kalitemize de bu durum yansıyacaktır. Çocuklarınızın gözlerindeki mutluluğu ben görebiliyorum. Ben bu sene aldığım birinci sınıflardan hazırlık evresinde bütün öğrencilerimi tanıdım. Başarıya katkısı olduğuna inandığım için öğrencinin velisini de tanımak öğretmen için önemli. Öğrenci, öğretmen. Veli görüş alışverişi yapmasının çok önemi var. Bu kahvaltı, piknik, gezilerinde eğitimin bir parçasıdır. Her ne kadar eğlenme deseler de eğlenmeden daha ziyade öğrenme açısından da çok çok önemli. Çocuklarınızı mutlu ettiniz.

Çocuklarımız için bu kahvaltı önemli ve benim içinde çok önemli. Bende velilerimle birebir görüşmüş oldum. Ben derse başlamadan yarım saat önce ve ders bitiminden sonra yarım saatte velilerle görüşmeye hazırım. Faydası olduğuna inandığım için görüşlerinize her zaman açığım. Bu kahvaltı başlangıcımız olsun. Bundan sonra da bu tür toplantılar devam edecek. Bunun önemini şu şekilde açıklamak isterim. Ben mesleğimin otuzaltıncı yılını çalışıyorum.

Şimdi çocuklara 10- 15 sene sonra sorduğun zaman bir ilko0kul öğretmenini hatırlar, diğer öğretmenlerini hatırlamaz. Çocukların aklında bir de dersler kalmaz ama sosyal aktiviteler kalır. Sosyal aktiviteler eğitimle iç içe gidecek. Bu vesileyle böyle bir günde yaptığınız bu organizasyon için teşekkür ederim? dedi.

Sınıf öğretmeni İsmail İşler?in konuşmasının ardından birinci sınıf öğrencileri öğretmenlerine hediyesini vererek, hep bir ağızdan öğretmenim şarkısını söylediler.    

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.