SINAV STRESİNE UZMAN DESTEĞİ

SINAV STRESİNE UZMAN DESTEĞİ

Mustafa Kemal Ortaokulu?nda önümüzdeki Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak olan TEOG sınavı öncesi uzmanlar tarafından öğrencilere seminer verildi. Seminerde öğrencilere stresi yenme yöntemleri anlatıldı.


SINAV STRESİNE UZMAN DESTEĞİ paylaşan: duzcetv

 

TEOG SINAVI öncesi Mustafa Kemal Ortaokulu?nda öğrencilere başarılı olmanın ve sınav stresini yenmenin  yolları anlatıldı. Okulda periyotlar halinde düzenlenen bu etkinlikte bugün Kişisel gelişim uzmanı Erkan Demir, öğrencilere sınavla ilgili tüyolar verirken,geleceğe dair hayalleri ile ilgili de sohbet etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Berna Erol,seminer hakkında bilgi verirken, bundan sonra düzenlenecek olan seminerin velilere yönelik olacağını belirtti.

Erol, ?Bugünkü seminerimizde Ankara?dan geldi Erkan Demir. Kişisel gelişim uzmanı. Çarşamba ve Perşembe günü TEOG sınavı var 8.sınıfların. sınavdan önce sınav stresini nasıl yok ederiz ve sadece sınav stresiyle ilgilide değil, bir de çocuklarımızın, gençlerimizin 8. sınıfa giden gençlerimizin hiçbirinin bir hayali bir amacı yok. İkinci kısımda da hayallerle ilgili bir seminer verdirtirdik. İnşallah yararlı, faydalı olacak ve bu seminerler zaten devam edecek. Bundan sonraki seminer velilere ondan sonrada biliyorsunuz 2. TEOG sınavı var. 2. TEOG sınavından öncede böyle bir seminer düzenleyeceğiz.?dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.