DEFİNE KUYUSUNA JANDARMA BASKINI

DEFİNE KUYUSUNA JANDARMA BASKINI

Düzce?de definecilerin son icraatı yarıda kaldı. 35 metre derine kuyu kazan definecilerin foyasını Düzce Kaynaşlı jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu ortaya çıkardı. Kuyudan çıkan malzemeler ise görenleri şaşkına uğrattı.


 

 


DEFİNE KUYUSUNA JANDARMA BASKINI paylaşan: duzcetv

 

Defineciler gün geçmiyor ki yeni yöntemler bulmasın. Definecilerin son yöntemini ise Düzce Jandarma Komutanlığı Kaynaşlı Karakol ekipleri yaptıkları başarılı operasyonla ortaya çıkardı.

Kaynaşlı Fındıklı köyünde fındık tarlasında  kazı yapan defineciler 35 metre derinlikte kuyu kazdılar. Define avcıları, kuyuya girmek için ise 81 basamaklı merdiven kullandılar. Kuyudan kazılan toprağı kurdukları makara sistemi ile çıkartan definecilerin, kuyu içersinde gaz maskeleriyle çalıştıkları ise Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin kuyuda inceleme yapması esnasında ortaya çıktı. 

Define avcılarına operasyon yapan Jandarma ekipleri, definecilerden 55 yaşındaki B.M.?yi kuyu içinde yakaladı. Define aranan kuyudan malzemeler makara yardımı ile dışarı çıkartıldı.Kaçan diğer iki şahsın yakalanması için ise jandarma çalışma başlattı.

Fındıklı Köyü muhtarı Hüseyin Arslan, kazı yapılan fındıklık alanın eski mezarlık olduğunu belirterek, kazının bilgisi dışında yapıldığını söyledi.

Kazı yapılan arazinin sahibi Murat Uzuner ise araziyi 15 sene önce aldıklarını belirterek eskiden mezarlık olduğunu bildiğini, ancak kazıdan jandarma operasyon yapınca haberi olduğunu söyledi.

Jandarma ekipleri yapılan kaçak define kazısı ile ilgili soruşturma başlattı.

HABER-KAMERA:SELÇUK AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.