TEOG?UN İLK OTURUMU YAPILDI

TEOG?UN İLK OTURUMU YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavların ilk oturumu bugün yapıldı. Hem sınav giren öğrenciler hem de onları bekleyen aileleri heyecanlıydı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında ortaokul 8'inci sınıf öğrencileri bugün sınav heyecanı yaşadı. Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden öğrenciler bilgilerini ortaya koydu.


TEOGUN İLK OTURUMU YAPILDI paylaşan: duzcetv

 

Ortak sınavlar öğrencilerin öğrenim gördükleri okullarda 09.00, 10.10 ve 11.20?de başladı ve aynı anda yapıldı. Her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulan  sınavlarda değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört kitapçık verilen sınavların süresi her ders için 40 dakika oldu.

Düzce İsmetpaşa Ortaokulu?nda yapılan sınavdan çıkan öğrencilerin heyecanları yüzlerinden okunuyordu,birbirleri ile görüş alışverişinde bulunan öğrenciler sınavdan yüksek not alma konusunda da umutluydular.

Öğrenciler içeride ter dökerken veliler ise dışarıda ayrı bir heyecan yaşıyordu. Geleceğini etkileyecek bu sınav için çocuklarına destek olan veliler sınav sonuna kadar beklerken, çocuklarının sınavda başarılı olacağına dair güvendiklerini dile getirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.