KIŞLIK ODUN DÜŞÜNÜRKEN...

KIŞLIK ODUN DÜŞÜNÜRKEN...

Muncurlu?da  samanlık yandı, yangının ardından bir dram ortaya çıktı. 79 Yaşında belinden rahasızlığı olan yaşlı adam hasta olduğu için kışlık odun yapamamıştı. Yanan samanlığı ile birlikte kışın yakacağı ve az olduğu için endişelendiği odunları da yandı.

Yangın Muncurlu Besni Mahallesi?nde öğlen saatlerinde 79 yaşındaki Ahmet Hakyemezoğlu?na ait samanlık ve odunlukta çıktı.


KIŞLIK ODUN DÜŞÜNÜRKEN? paylaşan: duzcetv

Alınan bilgilere göre 79 yaşında belinden rahatsız olan Ahmet Hakyemez evinde yatarken samanlığının alev aldığını gördü. Hemen Düzce belediyesi İtfaiye ekiplerine haber veren Ahmet Hakyemez, bir taraftan da komşularından yardım istedi.

Komşularının da yangına müdahale etmelerine rağmen samanlıkta başlayan alevler kısa sürede odunluğa sıçrayarak büyüdü. İhbarın ardından yangına ulaşan Düzce İtfaiyesi ekipleri alevlere hemen müdahale etti. Alevler samanlık ve odunluğun hemen yanında bulunan eve sıçramadan söndürüldü.

Yaşlı adam yanan odunluğunu yaşlı gözlerle izledi. Odunluğunun kurtarılması için itfaiye ekiplerine yardımcı oldu.

Ancak yanan samanlık ve odunlukla beraber bir de dram ortaya çıktı. Kış mevsiminin bastırdığı bu günlerde,yaşlı adam rahatsızlığı nedeniyle kışlık yakacak yapamamıştı. Kışın soğuklarında yakacağının yetmeyeceği düşüncesiyle endişelenen yaşlı amca, zaten az olan kışlık yakacağını da yangınla birlikte kaybetti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.