KESKİNLİ VE MHPLİLER ZAMMA KARŞI ÇIKTI

KESKİNLİ VE MHPLİLER ZAMMA KARŞI ÇIKTI

Dün akşam toplanan belediye meclisi bütçe görüşmeleri sırasında suya zammın yapılıp yapılmaması görüşüldü. Toplantıya başkanlık eden Salih Keskinli ve MHPli üyeler zam yapılmaması görüşünü savunurken, Başkan yardımcısı Ali Güney ise ?yatırımlar? için suya zammın gerekli olduğunu savundu.


KESKİNLİ VE MHPLİLER ZAMMA KARŞI ÇIKTI paylaşan: duzcetv

Belediye Meclisi dün akşam bütçe görüşmeleri için toplandı.Salih Keskinli başkanlığında yapılan toplantıda, gündemin büyük bölümünü su zammı oluşturdu,zam yapılsın mı yapılmasın mı tartışmaları yaşandı,MHPl üyeler zam yapılmasını istemezken,meclis başkan vekili Salih Keskinli de vatandaştan yana çıktı.

MHPli meclis üyeleri suya zamma karşı çıkarken, Belediye Başkan yardımcısı Ali Güney, ?Yatırım planlıyoruz.1 milyon TL kayıpla yatırım planlayamayız? derken, MHPli Eyüp Topçu ise, Ak Parti ve MHP?nin seçim vaatlerinde suya indirim yapacağız diye söz verdiğini söyledi.Topçu, Zam veya indirim yapılmıyorsa aynı rakamda kalsın dedi. 

Uzun süren tartışmalar ve hesaplamaların ardından bütçe komisyonunun belirlediği bedeller kabul edilmedi ve suya zam yapılmadı.. Bütçe Komisyonun belirlediği su bedeli meclisten geçseydi, faturalara 10-20 TL eklenecekti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.