ŞAHİN EŞİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

ŞAHİN EŞİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, hayatını kaybeden eşini son yolculuğuna uğurladı. Mehmet Ali Şahin cenazede gözyaşlarına engel olamadı.Cenazeye Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu da katıldı.


ŞAHİN EŞİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI paylaşan: duzcetv

 

Tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin?in eşi Saniye Şahin bugün son yolculuğuna uğurlandı. Dün akşam saatlerinde Karabük?ün Ovacık ilçesi Ekincik köyüne getirilen Saniye Şahin için bugün öğle namazını müteakip köy meydanında cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, TBMM Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Bakanlar, AK Parti ve CHP Milletvekilleri katılırken, Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu da cenazede hazır bulunarak şahi?e taziyelerini iletti.

Cenaze namazında Mehmet Ali Şahin gözyaşlarını tutamadı. Cenaze öncesi ve sonrasında Mehmet Ali Şahin taziyeleri kabul etti. Mehmet Ali Şahin, son yolculuğuna uğurladığı hayat arkadaşının tabutunu bir an olsun bırakmadı. Cenaze namazının ardından Saniye Şahin, köy mezarlığına defnedildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.