ŞOFÖRLERİN İSYANI BİTMİYOR

ŞOFÖRLERİN İSYANI BİTMİYOR

Uzun süredir belediye ile aralarında oluşan sıkıntılar bir türlü aşılamayan otobüs şoförleri bugün belediye encümen salonunda bir araya geldi.Ancak belediye güvenliğinin çekime izin vermediği toplantıda iş güvenliği konuşuldu ayrıca 58 şoförün imzaladığı talepleri içeren dilekçe encümene verildi.

 

 

 


ŞOFÖRLERİN İSYANI BİTMİYOR paylaşan: duzcetv

 

Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüslerinin şoförleri ile belediye arasındaki gerginlik bitmek bilmiyor. Uzun süredir maaşlarını alamadıklarını iddia eden şoförler için bugün belediye encümen salonunda iş güvenliği eğitim toplantısı düzenlendi.Şoförler bu toplantıya hazırlıklı gitti ,taleplerini içeren ve 58 şoförün imzaladığı dilekçenin encümen üyelerine verilmesi plandı. Toplantı için haber ekibimiz de oradaydı ancak bazı şoförlerin isteği üzerine belediye güvenliğinin basını salondan çıkarması nedeniyle toplantı kaydedilemedi.

Toplantıdan sonra ismi ve görüntüsü bizde saklı olan bir belediye otobüsü şoförü, 58 şoförün imzaladığı dilekçe ile ilgili açıklamalarda bulundu, maaş azlığına isyan etti, Belediye Başkanı Mehmet Keleş?ten destek istedi.

Belediye Otobüs Şoförü, öncelikle eski Belediye Başkanı İsmail Bayram?a,Düzce?ye son model otobüsler kazandırdığı için  ve 58 şoförün dilekçe ile verdikleri taleplere duyarsız kalmayan amirlere teşekkür etti.

Daha sonra, "Meslek grubunun maaşlarına aylık Bin 150 TL zam yapılırken,bugün biz şoför olarak Bin 50 TL maaş almaktayız.Bizlerin hak ettiğimiz maaşın başka insanların maaş farkından az mı olması lazım.İnsan hayatı bununla mı mukayese edilir.Şoför arkadaşlarımızın 500 TL ev kirası, su,elektrik,doğalgaz faturası öderken,nerde çocuklarının okul parası,nerede Pazar parası, nerede yiyebilecek olduğu maaşı.Öneri ve görüşlerimle Belediye Başkanımız Mehmet keleş?e sunarım.?diyerek diğer arkadaşlarının da ortak düşüncelerine dair açıklamada bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.