RESİMLERİMDE ENGEL YOK

RESİMLERİMDE ENGEL YOK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Düzce'deki engelli öğrencilerin marifetleri elleriyle çizdikleri resimler, "Resimlerimde Engel Yok" Sergisinde bir araya geldi.Sergi öncesi, engellilerin dileklerinin bağlı olduğu balonlar gökyüzüne uçuruldu.

 "Resimlerimde Engel Yok" Sergi belediye sergi salonunda açıldı.Serginin açılış kurdelesini Vali Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, engelli öğrenciler ve velileri kesti.


RESİMLERİMDE ENGEL YOK paylaşan: duzcetv

Beyaz Ay Derneği Düzce Şubesi ile Rehberlik Araştırma Merkezi'ne bağlı Özel Eğitim Kurumlarının ortaklaşa katkıları sonucu hayata geçirilen "Resimlerimde Engel Yok" Sergisi öncesinde, Belediye Meydanında bir araya gelen Beyaz Ay Derneği üyeleri, özel eğitimciler, engelli öğrenciler, veliler ve vatandaşlar, Vali Su ve Başkan Keleş eşliğinde "engellerin kalkması" dileğiyle balon uçurdu.

Ardından, engelli öğrenciler tarafından yapılan resimlerin yer aldığı "Resimlerimde Engel Yok"  isimli serginin açılışı için Düzce Belediyesi Sergi Salonuna geçildi. 

Serginin açılış kurdelesi Vali Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, engelli öğrenciler ve velileri tarafından kesildi.

Sergiyi dikkatle inceleyen Vali Su ve Başkan Keleş, engelli çocuklarla ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.