AROT İNŞAAT HİZMETE GİRDİ

AROT İNŞAAT HİZMETE GİRDİ

3?lü konseptli yapı içerisinde Düzcelilere hizmet verecek olan Arot inşaat bugün hizmete girdi. 2 Düzceli girişimcinin hizmete sunduğu işletmede, inşaat,gayrimenkul ve istihdam konusunda faaliyetler yürütülecek.


AROT İNŞAAT HİZMETE GİRDİ paylaşan: duzcetv

Düzce?de ilk kez hayata geçirilen bir işletme ile hizmet olacak olan Arot inşaat bugün törenle açıldı. Arot inşaat, Mir gayri menkul ve Mir istihdam bürosu ile hizmet verecek olan işletmenin 2 ortağından biri olan Serkan Sönmez, işletmenin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sönmez, ?Düzce?de bu vizyonda bir kuruluş olmadığını biliyoruz.3?lü bir yapımız var.İnşaat,gayri menkul artı özel istihdam bürosu olarak faaliyette bulunuyoruz.3?lü yapımız birbiriyle iç içe aslında.Arot inşaat size anahtar teslim projeler üretir.Mir gayri menkul de bütün yatırımlarınızı değerlendirir,alır,satar,kiralar.Mir istihdam bürosu da İşkur ile bir görev dağılımı içerisindedir.İş arayanlarla işvereni buluşturan bir platform olarak değerlendirebiliriz.iş arayanlar için ücretsiz bir hizmet.Düzce?ye katma değeri olacak bir firmayız.?dedi.

TSO Başkanı Fahri Çakır,işletme için hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Düzce?nin en büyük sorunlarından birinin nitelikli eleman bulamama sıkıntısı olduğunu vurgularken, açılan müessesenin iş ve işçi bulma konusunda yararlı olacağını belirtti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesilirken Düzcelilere hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.