ÖRNEK İŞADAMINDAN BİR PROJE DAHA

ÖRNEK İŞADAMINDAN BİR PROJE DAHA

Daha önce köy okullarına yaptığı yardımlarla adından söz ettiren ve miniklerin gönlünü kazanan Düzceli İşadamı Zülkif Şahin, bu defa Düzce merkezde bir okulun tadilatını üstlendi.

Düzceli Örnek işadamı Zülkif Şahin, Avni Akyol İlk ve Ortaokulunun dış boyasını yaptırarak okulun  daha düzenli görünmesini sağladı. Öğrencilerin gönlünü ise tadilatın bittiği gün okulda dağıttığı pizzalarla kazandı.


ÖRNEK İŞADAMINDAN BİR PROJE DAHA paylaşan: duzcetv

Düzceli İşadamı Zülkif Şahin ve sahibi olduğu Düzce Dominos Pizza sponsorluğunda örnek Sorumluluk projesini hayata geçirdi. Düzce Merkez Aziziye mahallesinde  eğitim veren Avni Akyol İlköğretim Okulu'nun eskiyen dış boyasını yenileyerek okula yeni bir yüz kazandırdı. Daha önce de köy okullarına verdiği desteklerle gönüllerde taht kuran başarılı işadamı 515 öğrencinin öğrenim gördüğü okulun boyanmasının yanı sıra okuldaki eksikliklerin giderilmesine de yardımcı oldu. Sosyal sorumluluk projesiyle okulun yenilenen yüzü olan Zülkif Şahin öğrencileri de unutmayarak bütün okula pizza dağıttı.

Okul müdürü Ali Kemal Ardıç Düzce Dominos Pizza ekibine ve Zülkif Şahin?e okullarına sağladığı destek nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Şahin ise "Sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek ve mutlu yüzler görmek bizi mutlu ediyor." dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.