YILBAŞI BİLETLERİ TALİHLİLERİ BEKLİYOR

YILBAŞI BİLETLERİ TALİHLİLERİ BEKLİYOR

Talih kuşu size de konabilir. 31 Aralık?a sayılı günler kala büyük ikramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa sunuldu.. Tam bilet 50, yarım bilet 25, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satılacak.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa sunulmaya başladı. Talih kuşu, yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini de vermiş olacak.


YILBAŞI BİLETLERİ TALİHLİLERİ BEKLİYOR paylaşan: duzcetv

 

Milli Piyango İdaresi'nin Merkez Bankası Banknot Matbaası'nda bastırdığı yılbaşı özel çekiliş biletleri bayilere ulaştırıldı. Özel çekilişte tam bilet 50 liradan, yarım bilet 25 liradan, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satılacak.

Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi, bu yıl da 5 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet de 1 milyon lira verecek. Böylece, ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 5 kişi, en fazla da 13 kişi 2014'e milyoner olarak girebilecek.

Düzce?de de yılbaşı biletlerinin atışı başlarken, piyangocular satışlardan umutlu olduklarını söyledi ve ?bize çıkmaz demeyin,şansınızı deneyin? uyarısında bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.