ALBAYRAK AÇIKLADI

ALBAYRAK AÇIKLADI

Dün CHP?de yaşanan istifa depreminin ardından CHP Akçakoca İlçe Başkanı Murat Albayrak bir basın toplantısı düzenleyerek, istifa nedenini açıkladı.Albayrak,2015 seçimleri için daha organizeli çalışmak ve ilçede partinin önünü açmak adına istifa ettiklerini bildirdi.

CHP Akçakoca ilçe yönetimi dün topluca istifa etmiş ve yönetim düşmüştü. İstifanın ardından basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Murat Albayrak, yönetim kurulu ile birlikte alınan kararın nedenini açıkladı.


İLÇEDE PARTİNİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN İSTİFA ETTİK paylaşan: duzcetv

 

30 mart yerel seçimlerinin ardından yönetim kurulunun aldığı kararla ilçe başkanlığına atanan Murat Albayrak, genel merkezin kongre takvimini değiştirmesi ile planlarında değişikliğe gitme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Albayrak, ?Amacımız Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası yapılması planlanan ilçe kongremize kadar partimizi taşıyıp, yapılacak olan kongreyle yeni,heyecanlı ve dinamik bir yönetim kurma çalışmalarının zeminini hazırlamaktı.Fakat genel merkezimizin kongre takvimini değiştirerek 2015 seçimleri sonrasına bırakmasıyla yaptığımız planlarda değişikliğe gitme ihtiyacı duyduk.2015 haziran ayında yapılması planlanan genel seçimlerden, ülkemiz,ilimiz ve ilçemiz için, partimizin daha güçlü çıkması amacıyla,birlik ve beraberliği artırarak daha organize çalışmalara imza atmak ve partimizin ilçemizde önünü açmak adına yönetim kurulu olarak görevi bırakma kararı aldık.?dedi.

Albayrak, önümüzdeki süreçte il yönetimi ve genel merkez tarafından atanacak yeni yönetime sahip çıkarak destek vereceklerini belirtti. 

Kaynak:Akçakoca TV


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.