Hırsızlar, 29 saniyede 20 bin liralık telefon çaldı

Hırsızlar, 29 saniyede 20 bin liralık telefon çaldı

Ataşehir?de bir telefon bayisine giren 5 hırsız, 29 saniyede 20 bin liralık telefonu çalıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Ataşehir?de bir telefon bayisine sabahın erken saatlerinde gelen yüzü kar maskele 5 şüpheli, önce kepengi açtı ardından kapıyı zorlayarak içeri girdi. Şüpheliler daha sonra stantların üzerinde bulunan telefonları hızla toplayarak kasadaki paraya yöneldi. Kasadaki bir miktar parayı da çalan hırsızlar daha sonra işyeri alarmının devreye girmesiyle kaçarak uzaklaştı.


Hırsızlar, 29 saniyede 20 bin liralık telefon... paylaşan: duzcetv

29 SANİYELİK HIRSIZLIK KAMERALARA TAKILDI
5 şüphelinin 29 saniye içerisinde gerçekleştirdiği hırsızlık işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, işyerine gelen hırsızlar kepenkleri zorlayarak açıyor. İçeriye giren hırsızlar hızlıca stantların üzerindeki telefonları topluyor. Bu sırada hırsızların biri kasadaki paraları alıyor. Hırsızlar 29 saniye kaldıkları iş yerini daha sonra terk ediyor.
20 bin liralık zararlarını olduğunu kaydeden bayii çalışanı Gökhan Yeşilova, ?Yaklaşık 11-12 cihazımızı aldılar. Aşağı yukarı zararımız 20 bin lira. Bin 300 lira da kasadan nakit paramızı çaldılar. Kapının kepengini kaldırıp girdiler. Bütün olay 29 saniye sürdü. Daha sonra polisler geldi, soruşturma başlatıldı. Profesyonel bir ekip çünkü kapıda panjur var çok kısa sürede panjuru açtılar ve 29 saniyede de dükkanı komple soyup çıktılar? dedi.
Güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.