MHP İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI

MHP İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Kongreleri Cumayeri İlçesiyle Başladı...

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongreleri başladı. Cumayeri ilçesinde tek liste ile seçime gidilen kongrede eski Başkan Ahmet İpek, görevi Seyfettin İlhan'a devretti.


İlçe Başkanı Seyfettin İlhan'ın 14 kişilik yönetim kadrosunda,Cemal Tütüncü, Ender Zeynoğlu, Recep Ali Yıldırım, Hamdi Demirci, Sezgin Arslan, Hidayet Yüksel, Hasan Turan Türedi, Kamil Trabzun, Mustafa Kükmen, Ramazan Erol, Ferhat Cebeci, Şemsi Bektaş, Tufan Kısabacak ve Orhan Yılmaz görev aldı.

Cumayeri öğretmen evinde gerçekleşen kongreye, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, İl Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede ilk olarak eski Başkan Ahmet İpek söz aldı. Uzun süredir Partiye hizmet verdiğini söyleyen İpek; "Devlet memurluğundan emekli olduğum 2002 yılından bu güne kadar Partinin çeşitli kademelerinde görev aldım. İl Genel Meclis üyesi adaylığı ve Belediye Başkan adaylıklarında bulundum, elimden geldiği kadar il ve ilçe de hizmet etmeye çalıştık. Bu zamana kadar arkamda duran tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve partiyi benden daha ileri seviyelere taşıyacağına inandığım Selahattin İlhan arkadaşıma görevi teslim ediyorum. Her zaman kendilerinin yanında olacağımı da belirtiyorum" dedi.

 

İsmail Hakkı Civil "Adayım dedi"

2014 yerel seçimlerinde MHP Düzce Belediye Başkan aday adayı olan İsmail Hakkı Civil ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Şubat ayında yapılacak olan MHP Düzce İl Kongresinde il başkanlığına aday olacağını söyledi. Civil; "Düzce'de Milliyetçi Hareket Partisi hakettiği yerde değil. AK Parti iktidarından önce ülkede birlik ve beraberlik vardı. Ancak şuanki iktidar sayesinde bunların hepsini kaybettik. Toplumda hızlı bir kutuplaşma ve ayrışma mevcut. Biz yeniden birlik olmalıyız ve Düzce'de de tüm Türkiye'de de partimizi hakettiği seviyeye taşıyıp insanlarımızın huzur içerisinde yaşamasını sağlamalıyız. Bu düşüncelerimle Düzce İl Başkanlığına adayım" dedi.

 

Danışmaz: Birlik olalım

 

"Nefsimizi bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde çalışalım" diyen Danışmaz ; "Cumayeri ilçesi ile birlikte başlayan kongrelerimiz hayırlı uğurlu olsun. İlçe kongrelerimizin bayram havasında geçmesini istiyoruz. MHP olarak bizim amacımız bayrağımızı, vatanımızı ve islamiyeti en güzel şekilde temsil etmektir. Biz bildiğimiz yolda kırk altı yıldır dimdik ilerliyoruz. Bu vatan satılırken, PKK ile pazarlıklar sürerken, ayakkabı kutularından paralar çıkarken, şehitlerin kemikleri sızlatılırken,bayrağımız indirilirken, hiç kimse bizim bunlara sessiz kalacağımızı düşünmesin. Türk Milliyetçileri, on iki yıllık yolsuzluk ve hırsızlık iktidarının tüm yaptıklarını kayıt altına almış, günü geldiğinde ve kanun önünde elbet on iki yılın hesabını soracaktır. Buradan Vatanını seven, bayrağını seven, dinini seven tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum.

 

Birlik olalım, birlikte olalım. Seçilen teşkilatlara destek verelim, çalışalım ve 7 Haziran'da gerekli cevabı hep birlikte verelim. Kendi il başkanları dahi Yetim Hakkı yediklerini kabul ediyor. Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterirken, bunlar ancak on iki yılda bir doğruyu söylüyorlar.Yeni İlçe Başkanımıza ve Yönetimine başarılar dilerim." dedi.

 

 

Danışmaz konuşmasının sonunda eski Başkan İpek'e teşekkür ederken yeni yönetime başarılar diledi ve Şubat ayında yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde tekrar aday olmayacağını yineledi.

Tek liste ile gidilen seçimde MHP Cumayeri İlçe Başkanı Seyfettin İlhan seçildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.