18 OCAK DÜZCE HAFTASI OLSUN

18 OCAK DÜZCE HAFTASI OLSUN

Bölgesel Amatör Lig 10 .Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Düzcespor ve Beyköy Belediyespor ligde ilk yarıyı 3'er puanla kapattı.

Avcılar Belediyespor cezası nedeniyle İzmit Cephanelik stadyumunda seyircisiz oynanan karşılaşmadan Düzcespor 3 - 0 gibi net bir skorla döndü. Lider Kütahyaspor'un Serdivan deplasmanında berabere kalması ile Düzcespor ile arasındaki puan farkı üçe düştü.

GÖZLER İKİNCİ YARININ İLK MAÇLARINDA

Ligin ikinci yarısı 18 Ocak 2015 tarihinde başlayacak.İkinci yarının ilk haftasında ilginç iki karşılaşma var.Düzcespor Kütahya deplasmanında Dumlupınar ile oynarken, Lider Kütahya spor Düzce'de Beyköy Belediyespor ile karşılaşacak.Lider Kütahyaspor'un mağlubiyeti ve Düzcespor'un galibiyeti halinde puanlar eşitlenecek.Düzcespor'un zirveye ulaşması Beyköy Belediyespor'un lideri mağlup etmesine bağlı. 18 Ocak'ta 2 Düzce takımından da galibiyet bekleniyor.

İkinci yarı ile Düzcespor'un başarı grafiğini daha da yükseltmesi ve liderliği ele geçirip şampiyonluk ipini göğüslemesi için Düzcespor taraftarına büyük görev düşüyor.

Şimdi gözler ikinci yarı yapılacak bu ilk maçlara çevrildi.18 Ocak 2015 bir  yeni bir başlangıç olsun.Yıllardır amatörde kalan Düzcespor hak ettiği yere kavuşsun. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.