KORKMAZ ?MEN DAKKA DUKKA?...

KORKMAZ ?MEN DAKKA DUKKA?...

Milletvekili Korkmaz, 14 Aralık operasyonlerı ile ilşgili konuştu, "Paralel Yapı'nın yayın kuruluşlarına yapılan operasyonu sabah namazından itibaren kendi medya kuruluşlarından izledim. Nasıl da hukukun üstünlüğünden dem vuruyorlar. Sanki sütten çıkmış "Paralel Kaşık" bunlar. "Dedi

 


KORKMAZ ?MEN DAKKA DUKKA? paylaşan: duzcetv

 

Ak parti düzce milletvekili İbrahim Korkmaz sosyal medya hesabı üzerinden bu sabah yapılan paralel yapı operasyonu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Korkmaz ?Paralel Yapı'nın yayın kuruluşlarına yapılan operasyonu sabah namazından itibaren kendi medya kuruluşlarından izledim. Nasıl da hukukun üstünlüğünden dem vuruyorlar. Sanki sütten çıkmış "Paralel Kaşık" bunlar. Yahu Allah'tan korkun. Benim iki telefonumu da dinlemeye alan sizin ekibiniz değil miydi? Beni Selam-Tevhid diye uydurma bir terör örgütü listesine koyan siz değil misiniz? Siz, her türlü operasyonu Efendiniz İSRAİL'in emriyle yapacaksınız, ifadeniz alınınca avazınız çıktığı kadar bağıracaksınız. Sizde Allah korkusu olsa Müslümana zulüm etmezsiniz? Uydurma örgüt oluşturup Müslümanları bu örgüte üye gibi gösterip zan altında bırakmazsınız. Allah tuzaklarınızı başınıza geçirdi, şimdi salya sümük ağlıyorsunuz.

Allah size hidayet versin de Efendiniz İsrail'in boyunduruğundan kurtulun.

Allah'tan mı yoksa İsrail'den mi daha çok korkuyorsunuz, kalbinizi bir yoklayın.

Lanet Olsun "kan içici" Siyonist devlete... Bu ifademe çok mu üzüldünüz? O halde derim ki; lanet olsun bu ifadeye çok üzülen onun yerli işbirlikçilerine. Her fırsatta salya sümük ağlayan, İsrail denince burnunun direği sızlaya Efendinize sorun bakalım; mazlum Filistinlileri mi daha çok seviyor yoksa Siyonist devleti mi? Efendinize sorun bakalım yıllardır bu mazlum milletten topladığı paralarla ne yapmış. Ne kadarını bu mazlum ümmetin çıkarı için kullanmış? Hırsızların nerede olduğunu soruyorsunuz? Yıllardır bu milleti din adına soyan biz miyiz ulan aşağılık takkeli cuntacılar. Sizinle işimiz var. Sizinle işimiz bitmeden Siyonist köpeklerle ümmet adına hesaplaşmamızın zor olduğunu biliyorum. Ama aranızda hala olayı anlayamayan, akıl edemeyen kardeşlerimiz var. Allah onların basiretini arttırsın. Saflarınız ayrılsın. O zaman sizin de sizi afyonlayan ve her daim salya sümük ağlayan efendilerinizin de canı cehenneme. Selam hidayete Tabi olanlara.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.