DOLANDIRILMAKTAN POLİS KURTARDI

DOLANDIRILMAKTAN POLİS KURTARDI

Telefon dolandırıcılarna kanan bir kadın,  polis tarafından son anda kurtarıldı.Dolandırıcıların istediği parayı bankaya yatırmaya gelen kadını polis engelleyince, şok ve panik halindeki kadın dolandırıcıların kurbanı olmaktan son anda kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre, N.Ç. isimli bayanı arayan kişi yada kişiler her zamanki dolandırıcılık yöntemleri ile kendilerini savcı olarak tanıtarak başının terör örgütü ile belada olduğunu ve kendilerine telefonu hiç kapatmadan 5 bin lira havale etmesi gerektiğini söylediler. Banka şubesine giren N.Ç, telefonda konuşurken bankanın güvenlik memuru durumu fark etti ve hemen polis ekiplerine haber verdi.


DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTULDU paylaşan: duzcetv

 

Polisler gelene kadar N.Ç. hesabında bulunan 5 bin lirayı çekerek beklemeye başladı. Bu sırada bankaya gelen polisler, kadına telefonda normal konuşmasına devam etmesini ve verilen talimatlara uymasını söylediler. Bu kez dolandırıcılar kadını PTT Banka şubesine yönlendirerek ATM aracılığı ile parayı havale etmesini istediler. Ancak dolandırıcıları tespit etmek için telefon konuşması olabildiği kadar uzatıldı. Telefon konuşması sonrası şüphelenen dolandırıcılar telefonları kapattılar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.