20 METRE GENİŞLEDİ

20 METRE GENİŞLEDİ

Düzce?nin ihtiyacı olan yol genişletme çalışmaları Aziziye mahallesinde başladı. Nezih Tütüncüoğlu kavşağında başlayan genişletme çalışmaları, Mamure köprüsüne kadar devam edecek. 20 metre genişleyen yolda yeni kaldırımlar,yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları yer alacak.

Düzce Belediyesi yol genişletme çalışmaları kapsamında hastane caddesine girdi. Nezih Tütüncüoğlu kavşağının bitiminden başlayan genişletme çalışmaları kapsamında, Mahmure köprüsüne kadar olan bölgede kaldırım düzenlemesi yapılacak, bisiklet yolları ile yürüyüş parkurları konulacak.


20 METRE GENİŞLEDİ paylaşan: duzcetv

Güzergah üzerinde bulunan elektrik kablolarının yer altına alınması için SEDAŞ?la görüşmeler devam ederken, çevredeki bitki dokusuna ve ağaçlara zarar vermeden yolun tamamlanacağı öğrenildi.

Asfaltının da yenileneceği yolun kenarlarına belediyenin logolarının bulunduğu estetik görünümlü taş duvarlar döşenirken, duvar döşemesinin belirlenen güzergah boyunca yapılacağı bildirildi.

Yolun genişletilmesi sırasında, cadde kenarında arsası olan vatandaşların belediyeye yardımcı oldukları da öğrenilirken, önümüzdeki yıl Nisan ayına kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Altyapı çalışmaları ile birlikte tam anlamıyla genişletmenin bitirilerek bir daha yol üzerinde tahribat yapılmasına neden olunmayacağı bildirilirken, kış mevsimi nedeniyle çamur sorunu yaşanacağı öngörülerek vatandaşlardan sabırlı olmaları istendi ve önümüzdeki ay Düzce?nin güzel bir caddeye kavuşacağı kaydedildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.