PARAMPARÇA MOTOR,BİR AYAKKABI,BİR BERE...

PARAMPARÇA MOTOR,BİR AYAKKABI,BİR BERE...

D-100 karayolunda meydana gelen kazada otomobilin çarptığı motosikletli ağır şekilde yaralandı. Motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.


MOTOSIKLET SÜRÜCÜSÜNÜN FECİ ÖLÜMÜ paylaşan: duzcetv

Alınan bilgiye göre, Z.t.idaresindekİ 81 BN 149 plakalı özel otomobil, Kaynaşlı'dan Düzce istikametine ilerlerken, huzur tesisleri mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje geçip bu sırada Düzce'den Kaynaşlı istikametine giden Şenol Evci adlı motosikletliye çarptı.

Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisi ile yaklaşık 50 metre savrularak yan yola düştü. Kazayı gören vatandaşlar hemen ağır yaralı motor sürücüsünün yardımına koştular.

Olay yerine gelen  112 ambulansı yaralı sürücü Şenol Evci'yi ambulans ile Özel Hayri Sivrikaya Hastanesine kaldırdı. Başından yaralanan otomobil sürücüsü de ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kalbi bir kaç kez duran yaralı motosiklet sürücüsü tüm çabalara rağmen hastanede hayatını kaybetti

Kaza sonrası feci şekilde hayatını kaybeden sürücüden geriye ayakkabısı ve beresi kaldı.

Kaza nedeniyle tek şeride düşen yolda kazaya karışan otomobil ve motosiklet yoldan kaldırılması ile yol tekrar normal trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.