17 ARALIK?I ÖZEL GÜN İLAN ETTİLER

17 ARALIK?I ÖZEL GÜN İLAN ETTİLER

CHP, 17-25 Aralık tarihlerini, Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası olarak ilan etti. Parti önünde kalabalık bir grup eşliğinde yapılan basın açıklamasında, ?ayakkabı kutularına milyonları sığdıramayanlarla mücadelemiz sürecektir.? Denildi.

CHP, 17 Aralık?ta başlatılan tarihin en büyük yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının çeşitli oyunlar ile takipsizlik kararı verilerek kapatılmaya çalışıldığını iddia etti. CHP İl teşkilatı parti önünde ellerinde pankartlarla toplandı, İl Başkanı Müjgan Çakman yaptığı açıklamada, yasama organında yolsuzlukların ele alınmasının engellenmeye çalışıldığını söyledi.


17 ARALIK?I ÖZEL GÜN İLAN ETTİLER paylaşan: duzcetv

 

Çakman,kanıtlanmış başka gerçeklerin halkın yüzde 9?unun açlık,yüzde 63?ünün yoksulluk sınırında yaşama mücadelesini verdiğini söylerken,soruşturmaların üstünün kapanmasının tarihin en büyük vicdansızlık olduğunu belirtti.Çakman ?ayakkabı kutularına milyonları sığdıramayanlarla mücadelemiz sürecektir.? Dedi.

Çakman, ? AKP devleti yöneten değil, adeta devlet olan bir parti haline gelmiştir. Bu gerçeğin herkes tarafından bilinmesi gerekiyor.Sadece içeride değil dışarıda da sorun olmaya başlayan bir iktidar var. CHP olarak, halkımızı yüksek sesle defalarca ,onları aldatanlara,soyanlara ,hakkını emeğini çalanlara, firavun düzeni kuranlara karşı net tavır göstermeye çalışacağız.?şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.