BU TÜR BEYANLAR TALİHSİZLİKTİR

BU TÜR BEYANLAR TALİHSİZLİKTİR

Türk Sağlık-Sen Düzce Şubesi Şube Başkanı Şemsettin Bahadır, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir toplantıda bazı  aile hekimlerine tepki gösteren ve televizyonumuzun internet sitesinde yer alan İl Sağlık Sekreteri Lütfi Çırakoğlu?nu eleştirdi, ?sarf edilen sözler insan hakları ve demokrasi adına asla kabul edilemez,kasti aşan,haddi aşan ifadeler olarak kabul edilmektedir.?dedi.


BU TÜR BEYANLAR TALİHSİZLİKTİR paylaşan: duzcetv

 

Türk Sağlık-Sen Düzce Şubesi Şube Başkanı Şemsettin Bahadır yaptığı yazılı açıklamada,  bugünlerde 20 Bin Aile Hekimi, 20 Bin aile sağlığı çalışanı olmak üzere 40 bin çalışanın aile hekimliği sisteminde açıkça mağdur edildiğini belirtti.

Bahadır, ?Bütün bunların yanında, en doğal ve demokratik hak olan  ?hak arama yöntemlerini? yasa dışıymış,suçmuş gibi göstermek çabası içinde olan ilimizdeki, haddini aşan ifadeler kullanmayı alışkanlık haline getirmiş idarecilerin var oluşu da Düzce?mizin en büyük talihsizliklerinden biridir.?derken, geçtiğimiz günlerde Düzce?de düzenlenen akılcı ilaç kullanımı konulu toplantıda, İl Sağlık Sekreteri Lütfi Çırakoğlu?nun yapığı konuşmayı eleştirdi.

Bahadır, ? en demokratik hakkını kullanan Gerçek Kamu Görevlileri Sendikaları üyeleri Aile Hekimlerimiz için bir idareci tarafından sarf edilen sözler insan hakları ve demokrasi adına asla kabul edilemez,kasti aşan,haddi aşan ifadeler olarak kabul edilmektedir. Kendi idaresindeki kurumlarında  kendileri tarafından yapılan ?çalışan memnuniyeti anketlerinden? çıkan sonuçların  yönetimlerinin ne kadar başarılı ! olduğunun en açık kanıtıdır. Aile hekimlerimiz ve tüm çalışanlarımız kendilerine tanınan yasal hakları kullanmak,ideolojik ve siyasi tercihleri yapmak  için hiç kimseden ?icazet? almak zorunda değiller.Eğer böyle bir beklentisi olan idareciler var ise kendi ürettikleri ?üye havuzlarında? bu tür kişileri bulabileceklerdir. Aile Hekimlerinin çalışma şartlarıyla ilgili yeterli bilgisi olmadan,fikir beyan ederek ,kamu oyu önünde korumasız ve korunmasız bir şekilde gece-gündüz milletimize hizmet eden Aile  Hekimlerini ,tüm Hekimlerimizi küçük düşürücü , her gün ülkemizin değişik bölgelerinde darp ve şiddete maruz kalan sağlık çalışanlarımızı kötü niyetli bilinçsiz kişiler karşısında hedef gösterici bu tür beyanları vermek büyük bir talihsizlik ve sorumsuzluktur.?dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.