TOKİ İNŞAATI MÜHÜRLENDİ

TOKİ İNŞAATI MÜHÜRLENDİ

Düzce Belediyesi ile TOKİ iş birliği ile kentsel dönüşüm kapsamında bir süre önce Camikebir Mahallesi'nde yapımına başlanan 198 konut inşaatı Belediye ekipleri tarafından bu sabah mühürlenmeye başlandı.

Camikebir Mahallesi Rıhtım Sokak üzerinde TOKİ tarafından devam eden inşaatın ruhsatsız olduğu ve inşaatın durdurulması gerektiği geçtiğimiz günlerde firma yetkililerine bildirilmişti. Taşeron firmanın ruhsat başvurusu Düzce Belediyesi tarafından red edilmesi üzerine bugün sabah saatlerinde çok sayıda zabıta inşaat sahasına gitti. İnşaat ruhsatsız olduğu gerekçesi ile 18 blok mühürlendi.


TOKİ İNŞAATI MÜHÜRLENDİ paylaşan: duzcetv

Yaklaşık 1 ay önce, Düzce Belediyesi Zabıta Ekipleri ruhsatı olmadığı gerekçesiyle TOKİ inşaatına baskın düzenlemiş, inşaatı mühürleme istemişti. Ancak, firma yetkilileri ruhsat alımı için zabıtadan süre istemişti. Aradan yaklaşık bir ay geçti ve zabıta ekipleri ruhsat almayan inşaat sahasına geldi bu sabah ve yeniden mühür işlemleri başladı.

Yüklenici firmanın işi verdiği taşeronun paralarını alıp kaçtığı iddia edilen işçiler de inşaat alanında toplandı. Bu sırada Düzce Tv kameramanı ile inşaat güvenlikleri arasında yaşanan soruna müdahale eden işçiler,kameramanımızın görüntü alması için büyük  çaba sarf ettiler.

İşçilerin de müdahil olduğu Güvenlik görevlileri ile haber ekibimiz arasındaki tartışma sırasında gelen inşaat proje müdürü, alt yüklenicinin paraları işçiye ödemeden firar ettiğini söyledi.Hem kendisinin hem işçilerin mağdur olduğunu söyleyen proje müdürü, sorunu çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Zabıta ile inşaat yetkilileri arasında uzun süren görüşmeler sonuç vermedi ve zabıta müdürlüğü tarafından inşaat mühürlendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.