SES DE EYLEME KATILANLARA DESTEK VERDİ

SES DE EYLEME KATILANLARA DESTEK VERDİ

SES Düzce Temsilciliği tarafından dün akşam düzenlenen ?Soma?da Neler Oldu? konulu seminerde işçi güvenliği ve sağlığı konuşuldu.

Seminer öncesi açıklama yapan KESK?e bağlı SES Düzce Temsilcisi Cemal Yılmaz, sendikanın faaliyetlerini anlatırken, dün düzenlenen iş sağlığı ve işçi güvenliği ve Soma?da neler oldu konulu seminerden söz etti.Yılmaz,sendikaları itibarsızlaştıran her türlü açıklamanın karşısında olduklarını söyledi, işçilerin kendilerini daha iyi temsil edecek sendikalara üye olmalarını önerdi.


SES DE EYLEME KATILANLARA DESTEK VERDİ paylaşan: duzcetv

 

Yılmaz, ?Aile hekimlerinin eylem gününde SES?in de bir grev kararı vardı.Biz eyleme katılmak isteyenlere destek vereceğimizi söyledik. Özellikle Üniversite ve Kamu Hastaneleri ile Sağlık Bakanlığının diğer Kurumlarında çalışan bize göre "güvencesiz" ancak halk arasındaki tabiriyle "taşeron arkadaşlarımıza sendikal örgütlenme de dikkatli olmalarını, SES olarak gerekirse her türlü desteği sunmaya hazır olduğumuzu da buradan belirtmek isterim.Biz KESK ve SES olarak ülkemizde yaşanan tüm hukuksuzlukların üzerine gidilmesini bekliyoruz.mecliste görüşülmekte olan bütçede ücretsiz sağlık,ücretsiz eğitimin yer almasını talep ediyoruz.?dedi.

Sendika üyeleri ve CHP İl teşkilatının da katıldığı seminerde, Manisa SES Şubesi Eski Başkanı ve Halen Yönetim Kurulu üyesi Zeynel Abidin Kaplan tarafından, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Soma da Ne Öğrendik? Konularında bilgiler verildi.

Etkinlikte daha sonra, D.Ü.Tıp Fak.Göğ.Hast.Anabilim dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda SES Düzce İl Temsilciliği Eğitim Sekreteri Prof.Dr.Peri M.Arbak, Karbonmonoksit Zehirlenmesini anlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.