DERE YATAĞINDA KADERİNE TERK EDİLDİ

DERE YATAĞINDA KADERİNE TERK EDİLDİ

Asar Deresi?nin Kiremitocağı mevkiinde bugün ortaya çıkan görüntüler yürekleri burktu. Dere yatağında ölmek üzere olan bir atı kurtarmak isteyen çocuklar ata adeta eziyet ederken, olay yerine belediye ekipleri çağırılmasına rağmen gelen giden olmadı.

Asar Deresi?ne düşen at bugün son nefesini bile rahatça vermedi. Dereden itfaiye tarafından çıkarılan ancak dere yatağında kalan sakat at kendine gelip de dere yatağından çıkamayınca zavallı at çocukların elinde kaldı.


DERE YATAĞINDA KADERİNE TERK EDİLDİ paylaşan: duzcetv

Mahalleden yaşlı bir adamla birlikte atı kurtarma operasyonuna kalkışan çocuklar ata dakikalarca eziyet etti. Kurtarma operasyonu başarılı olamazken, sürekli çırpınmasına rağmen bir türlü ayağa kalkamayan atın görüntü yürekleri burktu.

Atın sağından solundan çekerek onu kaldırmaya uğraşan çocuklar belki de ne yaptıklarının farkında değillerdi belki ama, atın kurtarılması için bilgi verilen belediyeden ise ne gelen vardı ne de giden.

Yaklaşık 45 dakika geçmesine rağmen belediyeden kimse gelmezken, zavallı at,  derenin hemen yanındaki Nemci Hoşver Okulundan çıkan öğrencilerin de dikkatini çekti.

Çocukların atı kurtarma çabaları dakikalarca sürdü gitti, bazı çocuklar kurtarma niyeti ile kaldırmak istediği ata adeta eziyet ederken, bazı çocuklar ise atın başına gelerek sevdi,okşadı.

Haber ekibimiz olay yerinden ayrılırken, hayvan çaresiz şekilde can çekişerek yerde yatmaya devam ediyordu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.