SÖNMEZ:VALİLİK GÖREVİNİ YAPMIYOR

SÖNMEZ:VALİLİK GÖREVİNİ YAPMIYOR

İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, Düzce?de uyuşturucu kullanımının artmasını Ak Parti iktidarına bağladı, ?AKP nin çok oy aldığı ilimizde uyuşturucu kullanımı da aynı oranda artmıştır.?dedi.

Uyuşturucu kullanımında son günlerde Düzce?de büyük artış yaşanırken, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, bu artışın sebeplerini düşünüp araştırmak gerektiğini belirtirken, sorumlu olarak Ak parti iktidarını gösterdi.


SÖNMEZ VALİLİK GÖREVİNİ YAPMIYOR paylaşan: duzcetv

 

Sönmez, ?Bu kötü gidişte, Düzce önlerdeyse iki kere düşünüp sorgulamamız gerekir. Düzce Emniyet yetkililerinin açıkladığına göre 2014 yılında 498 kişiye uyuşturucu madde ticareti ve kullanımından işlem yapılmış.Bu bile işin vahametini göstermektedir.AKP nin çok oy aldığı ilimizde uyuşturucu kullanımı da aynı oranda artmıştır.AKP nin serbest piyasa ekonomisi,mafya tarikat rejimi,sadaka kültürü aileleri çökertmiştir.Artık gençlerimiz yürüyüşler düzenleyerek olaya dikkat çekmeye çalışmaktadır.?dedi.

Emniyetin operasyon üzerine operasyon yaptığını vurgulayan Sönmez, güvenlik güçlerinin elinden gelen gayreti gösterdiğini kaydederken, Valiliğin bu mücadeleyi güvenlik güçlerine havale ettiğini belirtti.

Sönmez, Kendisi veya çocuğu uyuşturucu kullanan kişilerin yardım için başvuracağı emniyet dışında valilikte  bir birim var mı? Uyuşturucu kullananların tedavisi için aileyi deşifre etmeden rehberlik edecek bir birim,görevli personel kaynak var mı?Bu mücadele başta mahalle ve köy muhtarları olmak üzere tüm kurumlarla birlikte yapılmalı.Resmi kurumlar, siyasi partiler, dernek ve sendikalar, tüm kitle örgütleri bir araya gelmeli. Bu konuda kararlılık gösterilmeli, Uyuşturucu trafiği mutlaka kesilmeli şeklinde önerilerde bulundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.