OLMAZ OLMAZ DEMEYİN!

OLMAZ OLMAZ DEMEYİN!

Vatandaşın marketten aldığı peynirin içinden çıkana inanamayacaksınız.Market reyonundan alınan vakumlu  poşetteki kaşar peynirinin içinden plastik bir kapak çıktı. Alo 174?e şikayet eden, Tarım İl Müdürlüğüne giden vatandaşın aldığı cevap ise ilginç. ?Markete git, yenisini versinler?

Serkan Kesim adlı vatandaş, Düzce?de bir çok şubesi bulunan bir süper marketten aldığı kaşar, evde kahvaltı sofrasına çıkarılınca hayrete düşüren olay fark edildi. Kaşar kesildiğinde içinden plastik bir kapak çıktı. Hem de oldukça büyük boyutta bir kapaktı bu.

 Kaşara ellemeden önce Tarım İl Müdürlüğüne giden Kesim, kurumdan yardım göreceğine beklemediği bir şekilde sadece tavsiye aldı. ?Markete geri götür,yenisini versinler?

?Kaşarın içinden çıkan cismi çocuğum yutabilirdi diyen Serkan Kesim, çaresiz kaldığını dile getirirken, başına böyle bir olay gelen vatandaşların nereye başvuracağını bilmediğini belirtti.Kesim başına gelenleri şöyle anlattı.

 ?Düzce de büyük bir markete girdim. Marketten kaşar peynir aldım ve kaşarın içinde şu şekilde bir cisim çıktı. Tüketici derneğine gittim. Beni orada ki hanımefendi Tarım İl Müdürlüğüne yönlendirdi ve oraya gittiğimdi ben ilgi alaka görmedim. Orada ki beyefendiye dedim ki burada laboratuar cihazı var mı buna test yapalım diye sorduğumda bana şunu dediler burada laboratuar cihazı yok bunu test yapamayız, sen bu kaşarı al, aldığın markete götür sana yenisini versinler. Böyle bir şey yok o zaman Tarım İl Müdürlüğü orada boşuna duruyor. İnsanlar nereye gidecek. Bir de bunu eşim fark etti. Dün Pazar sabahı kalktık çocuklara tost yapıyordu bunu fark etti. Biraz kesseydi bundan çocuğun boğazına gitseydi. Küçük esnaf değil yani büyük market. Yani ben çaresiz kaldım buraya geldim. Bunu çöpe at git sana yenisini versin diyorlar. Ben bunun peşindeyim bunu nasıl yaptıklar. Yani bilir kişiler bununla ilgilensin gereğini yapsınlar. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bu benim sürekli yediğim kaşar. Bir kapak ama ne kapağı bilmiyoruz. Bunu çocuğum yutabilirdi. İlgililer ilgilensin.  Bunu bir laboratuara gönderip test etsinler.  Valla ben bunu nerede test yaptıracağım bilmiyorum. Tarım İl Müdürlüğüne gittim kimse ilgilenmedi. Bir de şunu söylüyorlar biz orayı denetlemeye gittiğimiz de oradan herhangi bir tane iki tane kaşarı alacağız için de bir şey yoksa yapacak bir şey yok. böyle bir şey yok. yaklaşık bir hafta öncesin de aldık biz bunu. Yani ben bir de bunu Ankara Tarım İl Müdürlüğüne bildirdim orada da şikayette bulundum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.