KAŞIKOĞLU; HİKMET KESKİN'İN SONUNA KADAR YANINDAYIZ

KAŞIKOĞLU; HİKMET KESKİN'İN SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu , İl Başkan Adayı Hikmet Keskin, ilçe başkanları, kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile birlikte Yılın son gününde bir basın toplantısı düzenledi. Kaşıkoğlu, alternatif liste hazırlığı olanlara uyarıda bulundu, bu girişimlerde bulunanların partiye ihanet etmiş olacağını söyledi.


KAŞIKOĞLU HİKMET KESKİNİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ paylaşan: duzcetv

 

Toplantıda, öncelikte Tüm Düzce Halkının Yeni Yılını kutlayan ve 2 Ocak Cuma günü idrak edilecek  Mevlid Kandilini de tebrik eden İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Hafta sonunda Akçakoca'da gerçekleşecek olan 5. Olağan İl Kongresi ile ilgili de bilgi verdi. 

Kongrede genel merkezin aday olarak  belirlediği Hikmet Keskin'e ve ekibine tam destek verdiklerini ve delegelerin de oluşacak yeni yönetime tam destek vereceğini belirten İl Kaşıkoğlu, büyük bir coşku ve birliktelik içerisinde il kongresini gerçekleştireceklerini ve görevi 4 Ocak'ta yeni yönetime devredeceklerini dile getirdi. Kongreye Bilim ve Sanayi Bakanımız Fikri Işık'ın da katılacağını belirten Kaşıkoğlu Akçakoca'daki kongre için sabah 09.00'da parti önünden katılmak isteyenler için otobüs de kaldırılacağını açıkladı. 

Kongrede tek liste ile seçime gidileceğini dile getiren Kaşıkoğlu, ?bazı duyumlar alıyoruz. Birilerinin nabız yokladığını duyuyoruz. Eğer alternatif bir liste hazırlığı içerisinde olanlar varsa bu fikirlerinden vazgeçsinler. Bu tür bir girişim bu partiye yapılmış bir ihanet olur. Genel Merkezin kararına saygı duymak zorundayız. Biz mevcut teşkilat olarak Hikmet Keskin'e ve oluşacak ekibine her zaman destek olmaya hazırız? diye konuştu. 

İl Başkan Adayı Hikmet Keskin ise, şimdiden Tüm Düzce Halkına  verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, Düzce'ye hizmet edecek güçlü bir yönetim oluşturma gayreti içerisinde olduklarını ve Oluşacak yönetim ile gece gündüz Düzce'nin menfaatleri için çalışacaklarını söyledi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.