BÜYÜK KAMPANYADA BÜYÜK BAŞARI

BÜYÜK KAMPANYADA BÜYÜK BAŞARI

Düzce FIAT Simge Otomotiv genel Müdürü Şemsi Durdu, FIAT?ın son kampanyası ile rekorlar kırdığını, 2,5 yıl faizsiz kampanya ile otomobil satışlarında büyük başarılar elde edildiğini söyledi.

41 yıllık FIAT markasının Bolu ve Düzce? deki yenilenmiş yüzü olan Simge Otomotiv, Bölgede FIAT  markasının en çok tercih edilen ürün ve hizmet sağlayıcısı olmasına katkıda bulunmaya devam ediyor. 2014 yılının sonunda  cazip fiyatlarla müşterilerine kampanyalar yapan FIAT Düzce Simge otomotiv Genel Müdürü Şemsi Durdu, bu kampanyalarla satış rekoru kırıldığını söyledi.


BÜYÜK KAMPANYADA BÜYÜK BAŞARI paylaşan: duzcetv

Durdu, ?Fiat dünya markası,güçlü marka.45 yıldır üretim yapan bir marka olarak dikkat çekiyor.2014 yılının son çeyreğinde bilhassa yaptığı 2,5 yıl faizsiz kampanyalarıyla da ciddi ve dikkat çekici başarılara imza attığını söylemek istiyorum.Bu kampanyalarla da normal satışların üzerine yeni rekorlar kırdı.Fabrikalar, 3 vardiya 7-24 çalışarak yeni rekorlara imza attı.Bu kampanyayı kaçırmamak için müşterilerimiz bu karda kışta çok ilgi gösterdiler buradalar.?dedi.

Yeni bir uygulama ile araç teslim edilen müşterilere kumbara verdiklerini de söyleyen Durdu, kumbara ile müşterilerin aylık faizsiz taksitlerine biriktirmelerini amaçladıklarını belirtti.

Durdu, ?Bu proje tamamen bizden çıktı.Son kampanyamızda ilave bir proje kattık.Günde 30 lira biriktirerek, 1 ayda faizsiz Bin lira taksitle kumbara teslim ettik araç teslim ettiğimiz insanlara.Bu kumbara ile taksitleri biriktirerek faizsiz ödemeleri için. Bu sadece Düzce ve Bolu?daki müşterilerimize uyguladığımız proje.? Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.