BASINA SALDIRI

BASINA SALDIRI

Olimpiyat kavşağında buluna bir fabrikada çekim yapmaya giden basın mensuplarına saldırıda bulunuldu. Fabrika çatısından düşen kardan iki kişi yaralanırken,olayı görüntülemeye giden basın mensuplarına saldırıda bulunuldu.


BASINA SALDIRDILAR paylaşan: duzcetv

 

D-100 karayolu yan yolda bulunan bir fabrikanın çatısından kayan karlar nedeniyle 2 işçinin yaralandığı ihbarı üzerine bölgeye Ajans, Tv ve gazete muhabirleri gitti.

Fabrikayı dıştan çekmeye çalışan gazetecilere önce Güvenlik Görevlisi ardından da işçiler saldırdı.Uzun süre işçiler ile basın mensupları arasında sözlü tartışmalar yaşanırken, bazı işçiler  saldırıda bulundu.

Polis olaya müdahale ederken, basın mensuplarını işçilerin saldırısından kurtardı. Bazı işçilerin basın mensuplarına saldıran işçileri ayırmaya çalıştığı görülürken, yaşanan arbedede Düzce?nin Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tezcan Solmaz yaralandı..


TAYHAN SALDIRIYI KINADI

Düzce gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, saldırının ardından yaptığı açıklama ile basına yapılan bu saldırıyı esefle kınadığını söyledi, bu saldırının son olmasını diledi.

Tayhan, ?Düzce?ye ve bu çağa yakışmayan davranışla karşı karşıyayız.İşi sadece haber, haberi görüntülemek olan arkadaşlarımız maalesef çağ dışı bir saldırıya maruz kalmışlardır.Bu ne gazetecilik etiğine uyuyor, ne Düzceli ne de insanlık etiğine uyuyor. Ben bunların Düzceli olduğunu düşünmüyorum. İnsanlıktan bir haber bu tür anlayışın, Türkiye?ye yakışmadığını düşünüyorum. Bu saldırıyı Düzce Gazeteciler Cemiyeti?nde görev yapan arkadaşlarım adına esefle kınıyorum.Bunun artık bitmesini diliyorum,arkadaşlarımıza da geçmiş olsun diyorum. Bu inşallah son olacaktır. Bunlar insanlığa yakışmıyor.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.