BU KEZ SAĞLIK PERSONELİ EĞİTİLDİ

BU KEZ SAĞLIK PERSONELİ EĞİTİLDİ

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Koordinesinde,uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim verilen sağlık görevlileri bugün sertifikalarını aldı. Törende konuşan Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, uyuşturucu ile top yekün mücadele etmek gerektiğini savundu. 

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan Deniz Yıldızı projesi ile, öğrenciler, veliler, öğretmenler, sivil toplum örgütleri kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personele eğitimler verildi. Düzce  İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Serhat CORA koordinesinde yürütülen proje kapsamında eğitime katılan sağlık personeline bugün sertifika verildi.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, uyuşturucu ile mücadelede topyekün mücadele için sadece kurumların çalışmasının yeterli olmayacağına, ailelerin de bu mücadeleye katılması gerektiğine dikkat çekti.

Bağcı, ?Uyuşturucu tüm Dünya?da hızla yayılmakta. Her ne kadar Avrupa ülkeleri kadar değilsek de bizde de yayılma söz konusu. Bu nedenle uyuşturucu ile mücadele edebilmek için bu mücadelede görev alacak arkadaşlarımızın eğitimi önem taşımakta. Geçen hafta öğretmenlerimize bilgilendirme çalışması yaptık. Bugün de sağlık görevlilerimizin eğitim toplantısını bitirmiş durumdayız.Sağlık çalışanlarımızda sahaya inerek gerekli çalışmayı yapacaklar.Hep birlikte uyuşturucu ile mücadelede başarılı çalışma yapacağı kanaatindeyim.Ancak anne babalar da üzerlerine düşeni layıkıyla yapmazlarsa bizim yapabileceklerimiz de bir yere kalır.?dedi.

Vali Bağcı Şube Müdürü Serhat Cora ve ekibine projedeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, daha sonra eğitime katılan sağlık personeline sertifikalarını verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.