ÜNİVERSİTE HAKKINDA BÜYÜK İDDİA

ÜNİVERSİTE HAKKINDA BÜYÜK İDDİA

Düzce Üniversitesinde kime ait olduğu bilinmeyen bir adresten, Üniversite personeline mail gönderilerek çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Üniversitede bir doçent eşine torpille kadro açtırdı.

Yapılan iddiaya göre, Düzce Üniversitesi 19.11.2014 tarihli ilanında Gümüşova meslek yüksek okuluna öğretim elamanı alınacağını duyurdu. Daha önce Gümüşova Meslek yüksekokulunda müdürlük yapmış olan Doç. Dr. S.S müdürlük nüfusunu kullanarak eşine kadro açtırdı.


DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDE ŞAİBELİ KADRO İDDİASI paylaşan: duzcetv

 

Bahsi geçen Doçentin eşi,  A.S ye önce Türkiye de sadece Düzce Üniversitesinde bulunan Kompozit bölümünde yüksek lisans tezi yaptırdığı, sonrasında Gümüşova Meslek Yüksekokulu Metalürji bölümüne Öğr. Gör. Kadrosuna alabilmek için ilanda sadece Kompozit bölümünde yüksek lisan yapma şartı koydurduğu iddia edildi. Metelürji bölümünde Fizik ile alakalı bir ders bulunmamasının yanında, Üniversitede bulunan Prof, Doç ve Yrd..Doç kadrosunda birçok makine ve Metalürji bölümü hocası varken sınav jürisinin de belli bir guruba ait fizikçilerden oluşturulduğu iddialar arasında yer alıyor.

Bu ilanın Doç. Dr. S.S nın  eşini kadro sağlayabilmek  için verdirdiği  ve sadece eşi A.S ye ait özellikleri şart olarak koydurduğunu iddia eden mail, Üniversitenin adını yeni bir şaibeye karıştırmış oldu.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.