KAMALAK DÜZCE'DE

KAMALAK DÜZCE'DE

Saadet Partisi 6.olağan il kongresi yapılıyor.Kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ta katıldı.Düzce İl Kongresi için müftülük solunu dolduran partililer Mustafa Kamalak'la kucaklaştı.

 

Mevcut İl Başkanı Birkan Mertol'un tek aday olarak başladığı kongrede divan heyetinin oluşturuldu.

Birkan Mertol yaptığı konuşmada Ak Parti İl kongresini eleştirerek ne genel başkanları ne bakanları kimse katılmadı dedi.


SAADET PARTİSİ İL KONGRESİ YAPILDI paylaşan: duzcetv

 

Birkan Mertol'den  sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak kürsüye çıktı.Kamalak konuşmasında Ak Parti'nin politikalarını eleştirerek, zina dinimizce haramdır ama yasal bu nasıl bir anlayış Ak Parti  ve diğer partiler ile bizim  aramızda temel farklarımız var biz siyaset yapmıyoruz hakkı üstün kılmaya çalışıyoruz.dedi.Kamalak konuşmasına Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV) 'dan örnekler vererek bugün zinanın serbest olmasını,faizin dünya gerçeği olup olmadığını sorsak ne cevap verirdi? Peygamber Efendimiz olmasada Kuran-ı Kerim var,sünnetler var Hadisler var dedi.Ergenekon ve Balyoz davalarınada değinen Kamalak biz suçlular cezalandırılsın fakat Türk Ordusu yıpratılmasın dedik.Bizim Suriye politikamıza atıfta bulundular, Esatçı dediler.şimdi Türkiyenin Suriye politikasını  kimse benimsemiyor yanlış yapıldığını düşünüyorlar dedi.

  Kongre sonunda mevcut başkan Birkan Mertol yeniden başkan seçildi. Birkan Mertol yönetim kurulunda ise;Feruh Aydoğdu, Murat Aşık, Metin Öztürk, Nezir Mertürk, M.Ali Çelik, Muharrem Deniz, Burhan Baş, Orhan Kılıç, Ahmet Serdar Erdem, Abdullah Yalman, Abdullah Çalışkan, Ferit Bağcı, Tahir Çengel, Talip Sönmez bulunuyor. 

MUHALEFET YANLIZ BIRAKMADI

Saadet Partisi Düzce İl Başkanlığı'nın yapılan 6. olağan kongresine ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun, Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaettin Duran, İl Sekreteri Mustafa İzgi de katıldı. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve beraberindekiler kısa süre Saadet PArtisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile ayakta görüşerek yapılan il kongresinin hayırlı olmasını temennilerini ilettiler.   

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.