FALİYETLERİNİ ANLATAN TEK MÜDÜRLÜK

FALİYETLERİNİ ANLATAN TEK MÜDÜRLÜK

Düzce?de Valiliğe bağlı toplam 17 müdürlük var. Ancak bir çoğunun neden kurulduğu anlaşılamayan bu müdürlüklerin içinde sadece Tarım İl Müdürlüğü faaliyetlerini düzenli olarak kamuoyuyla paylaşıyor, aylık rapor yayınlayarak çalışmalarını aktarıyor.

 

Düzce?de Valilik resmi sitesinde yer alan bilgiye göre 17 kurum müdürlüğü var. Ancak bu müdürlüklerden birebir haber almayı bırakın, faaliyetleri ve ne gibi çalışmalar yaptıkları hakkında bilgi almak dahi çok zor. Bir çok müdürlük sessiz sedasız çalışırken, 17 müdürlük içinde en çok çalışan ve faaliyetlerini raporlar halinde kamuoyuyla paylaşan tek müdürlük ise Tarım İl Müdürlüğü.Gençlikspor il Müdürlüğü'nün de faaliyetlerini düzenli bir şekilde kamuoyuyla paylaştı göz önüne alındığında, diğer müdürlükler, çalışmıyor mu, yoksa faaliyetlerini duyurma gereği mi histemiyor mu sorusu aklıllara geliyor.

 


FALİYETLERİNİ ANLATAN TEK MÜDÜRLÜK paylaşan: duzcetv

 

Her ay çalışmalarını rapor halinde paylaşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, 2014 yılı Aralık ayı içerisinde yapılan faaliyetleri açıkladı. Aralık ayında 609 denetim yapıldı, 3 firmaya 33 bin 259 TL idari para cezası uygulandı

 

Aralık ayı faaliyet raporuna göre, 609 gıda ve yem denetimi gerçekleştirilirken 3 firmaya 33 bin 259 TL idari para cezası kesildi.Düzce Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Aralık ayı içerisinde il genelinde faaliyet gösteren gıda üretim, satış ve toplu tüketim işyerlerinde 599, yem satışı yapan işyerlerinde 10 olmak üzere toplam 609 adet denetim yapıldı. Yapılan bu denetimler sonucu 2 firmaya Türk Gıda Kodeksine aykırılıktan ve 1 firmaya etiket bilgilerinden aykırılıktan toplam 33 bin 259 TL idari para cezası uygulandı.Alo Gıda 174 hattına gelen 17 şikayetin incelendiği, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi.

Geçen ay denetim elemanlarınca 28 su ürünleri satış yeri ve 4 adet su ürünleri üretim yeri denetimi gerçekleştirilirken,  alınan 28 adet su numunesinin incelenmesinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Düzce genelinde meydana gelen ve sağlık kuruluşlarına intikal eden 56 adet ısırık vakası için köpek ve kediler 10 gün müşahede altına alındı ve müşahede sonucunda kuduz hastalığı yönünden olumsuz bir durum gözlenmedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.