ULUSAL BASINDA SES GETİRDİ

ULUSAL BASINDA SES GETİRDİ

Düzce?de hava kirliliğine dikkat çekmek için hafta sonu ana haber bültenine gaz maskesi ile çıkan Mehmet İbrahimoğlu?nun eylemi ulusal basında da yankı uyandırdı. Dün akşam bir çok ulusal kanalda ve yazılı ve görsel basında İbrahimoğlu?nun maskeli eylemi vardı.

Düzce TV'de hafta sonu ana haberi sunan Mehmet İbrahimoğlu, Çevre Bakanlığı'nın verilerine göre Düzce'nin hava kalitesinin 'sağlıksız' görünmesi, havası en kirli iller arasında olması üzerine hava kirliliğine dikkat çekmek için ilginç bir yöntem kullandı.

İbrahimoğlu, gaz maskesi takarak haberleri sunarken, kameramanlar da toz maskesi taktı. Mehmet İbrahimoğlu önlem alınmaması durumunda gaz maskesi takmak zorunda kalacaklarını belirterek, "Düzce'nin havası her geçen gün daha kötüye gitmeye başladı. 1995'li yıllarda bununla mücadele eden Düzce temiz havaya kavuşmuştu. Bugün ne yazık ki o kötü havayı solumak zorunda kalıyoruz. Ya bu gaz maskelerini takmak durumunda kalacağız yada şehir mezarlığında yerimizi ayırtmak zorunda kalacağız." Derken, bu eylem yerel olduğu kadar ulusal basının da dikkatini çekti. Dün bazı yerel basın eylemimizi sayfalarına ve internet sitelerine taşırken, ulusal kanal ve haber sitelerinde de eylem ses getirdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.