KURUM MÜDÜRLERİ HALKLA BULUŞTU

KURUM MÜDÜRLERİ HALKLA BULUŞTU

Aydınpınar köyü?nde geçtiğimiz Kasım ayında düzenlenen, halk ve kurum temsilcilerinin katıldığı buluşmanın ikincisi dün akşam gerçekleştirildi. Köy kahvesinde düzenlenen toplantıda konu, istihdam ve gençlerin sorunlarıydı.

Aydınpınar Köyü?nde, halkla kamu kurum temsilcilerini bir araya getirmek amacıyla,  Din görevlileri Kadri Akgün ve Yusuf Murat tarafından organize edilen toplantıya, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Müftüsü Selami Emen, KOSGEP Müdürü Asım Türkmen, İşkur müdür Vekili Hasan Ali Subaşı , din görevlileri, İşadamı Hüseyin Aydın ve vatandaşlar katıldı.


KURUM MÜDÜRLERİ HALKLA BULUŞTU paylaşan: duzcetv

İstihdam ve gençlerin sorunlarının masaya yatırıldığı buluşmada, İşkur müdür Vekili  Hasan Ali Subaşı,işveren ve işçi arasındaki iletişimin nasıl olacağını anlatırken, çalışan bir insanın karşılığını alamasa da işini düzgün yapması gerektiğini söyledi.

İşadamı Hüseyin Aydın, ?insanı insan yapan kaynağımızdan uzaklaşmayacağız? derken, aile eğitiminin ciddiye alınması gerektiğini vurguladı,gençlere nasihatler verdi.

Toplantıya katılan İl Müftüsü Selami Emen, İslam dininde çalışmanın öneminden söz etti, çalışmanın farz olduğunu söyledi.

Toplantıda son olarak konuşan Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ise, ?hiçbir şey bedava değil? diyerek, çok çalışmak, sabırlı ve azimli olmak gerektiğini belirtti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.