BEYKÖY ARTIK KAZANMAK ZORUNDA

BEYKÖY ARTIK KAZANMAK ZORUNDA

Geçen hafta grubun lideri Kütahyaspor ile berabere kalarak büyük motivasyon elde eden Beyköy Belediyespor, bu hafta oynayacağı Arifiye Kalaycıspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

BAL 10. gruptaki temsilcimiz Beyköy Belediyespor geçen hafta lider karşısında aldığı beraberliğin ardından Pazar günü Arifiye Kalaycıspor ile oynayacak.

Teknik sorumlu Nedim Akbulut idaresinde Nurettin Zafer sahasında idmanlarına devam eden takımda keyifler yerinde.

Beyköy belediyespor teknik sorumlusu Nedim Akbulut, takımın son durumu hakkında bilgi verirken, artık takımın 3 puan alması gerektiğini söyledi.

Akbulut, ? maç haftaları geldiği için idman dozajımızı düşürdük.Topla çalışmalarla idmanımızı sürdürüyoruz. Bugünkü idmanda öyle oldu.Golcülerimizle gol vuruşları çalıştık. Cuma gününe kadar idmanlar devam edecek. Artık 3 puan almamız gerektiğine inanıyoruz. Rakibimiz de bizle aynı düzeyde. Sahaya çıkıp 3 puan almak istiyoruz. Büyük maçlara bakıldığında daha konsantrasyon düzeyi düşük geçiyor. O açıdan futbolcularımı hazırlamak için elimden geldiğini yapıyorum. Onlar da ellerinden geleni yapacaklar. Sakat ve cezalımız yok. İnşallah da olmaz kadromuz çok az.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.