GIDA, TARIM VE HAYVANCILIKTA 2014 YILI DEĞERLENDİRİLDİ

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIKTA 2014 YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 yılı çalışmaların görüşüldüğü değerlendirme toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. 


Düzce İl Gıda Tarım ve Havancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.
Toplantıda Yığılca, Akçakoca, Gölyaka, Çilimli, Cumayeri, Kaynaşlı ve Gümüşova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürleri ile Şube Müdürleri tarafından 2014 Yılı çalışmaları hakkında PowerPoint sunum yapıldı. Toplantıda yıl içerisinde yapılan projeler, tarımsal desteklemeler, hayvancılık desteklemeleri ve İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek genel bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca 2014 yılı il yayım çalışmaları ve çeşitli konular hakkında yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.


 

2014 yılında yapılan faaliyetlerin kitap haline getirilmesi için gerekli çalışmalar başlatıldı.



HASAR TESPİTİ YAPILACAK


Toplantıya başkanlık eden İl Müdürü Harun Kabaoğlu, 6-8 Ocak 2015 tarihleri arasında meydana gelen kar yağışı nedeniyle İl merkezi ve İlçelerde zarar gören seralarda hasar tespiti çalışmalarının yapılarak müdürlüğümüze bildirmesini istedi.
Ayrıca diğer kurum ve kuruluşlarla paylaşılan istatistiki verilerde TUİK verilerinin kullanılması gerektiğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.