GAZİLER BAŞKANINI SEÇTİ

GAZİLER BAŞKANINI SEÇTİ

Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi 7.Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. mevcut Başkan Vedat Nefesoğlu ile Cemil Müderrisoğlu?nun aday olduğu kongrede, gazilerin sorunları dile getirildi.Seçim sonunda mevcut Başkan Vedat Nefesoğlu güven tazeledi.

 

Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi 7.Olağan Genel Kurulunda iki aday yarıştı. mevcut Başkan Vedat Nefesoğlu ile Cemil Müderrisoğlu?nun aday olduğu kongrede, faaliyet raporları okundu, dernek çalışmalarında emeği geçenlere plaket verildi,

Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu yaptığı konuşmada, derneğin sorunları olduğunu söylerken, sorunları dile getirdiklerini ancak mecliste aşılamadığını belirtti.


GAZİLER BAŞKANINI SEÇİYOR paylaşan: duzcetv

 

Nefesoğlu, ?Birinci sorun seyahat kartları ile ilgil. Yeni kartları makineler okumuyor. Düzce?nin her yerinden şkayetler geliyor. Bakanımıza bu konuyu iletik. Belediyelere şifre vereceklerini, kartları bu şifre ile makinelerin okuyacağını söyledi. İkinci konu madalya konusuydu.Daha önceki bakan devlet tarafından madalyaların verileceğini söylemişti.Kendisi Gaziantepli olduğu için mi bilmiyorum, Gaziantepli Kıbrıs Gazilerine bu madalyaları takdim etti.Gaziantep?in haricinde Türkiye genelinde hiçbir gaziye bu madalya verilmedi.Bu konuyu şimdiki bakanımıza dile getirdik.Bakanımız, bunun için ödenek ayrıldı, biz size bu madalyaları vereceğiz dedi. Üçüncü konu maaşlarla ilgili.Biliyorsunuz hepimiz 20 yaşında gençtik savaşa giderken.Biz devletten herhangi bir beklentiye savaşa gitmedik.Bu konuyu genel başkanımız bakanla görüştü.?dedi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanlığına Aday olan Cemil Müderrisoğlu ise, cepheye giden gitmeyen ayrılmadan,bütün gazilerin eşit olması için mücadele verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından iki başkan adayı ile birlikte üyeler oy kullandı.

Sandıkların açılmasının ardından kullanılan toplam 117 oyun 79'unu mevcut başkan Vedat Nefesoğu alırken, diğer aday Cemil Müderrisoğlu ise 37 oy da kaldı. 1 oy boş çıktı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.