TARAFTAR ŞAMPİYONLUK MEŞALESİNİ YAKTI

TARAFTAR ŞAMPİYONLUK MEŞALESİNİ YAKTI

Düzcespor pazartesi günü oynanacak Serdivan maçına son derece motive bir şekilde hazırlanıyor. Takım kaptanı Serkan, taraftarın şampiyonluk meşalesini yaktığını, takımın alacağı galibiyetlerle şampiyonluğun geleceğini söyledi.

Düzcespor liderle arasındaki puan farkını 1?e düşürmenin keyfi ile Pazartesi günü oynayacağı Serdivan maçına hazırlanıyor. Şıralık sahasında mikrofon uzattığımız Düzcespor takım kaptanı Serkan Öz, takımın son durumunu ve şampiyonluk iddialarını anlattı.


TARAFTAR ŞAMPİYONLUK MEŞALESİNİ YAKTI paylaşan: duzcetv

Öz, ?Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık.Biz maçın zor geçeceğini biliyorduk.İlk yarının il maçıydı. Rakip de biliyorsunuz,hemşerisi olan bir takıma katkı sağlamak için ciddi çalışmış,iyi asıldılar maça.Maçın ilk yarısında zaman geçirmeye uğraştılar.Özellikle teknik ekibi sinirimizi bozmaya uğraştılar.İkinci yarı gerekli oyunu oynadık.pas yaptık.Gölü bulduk Daha farklı olabilirdi. Net pozisyonları kaçırdık.Beyköy?ün Kütahyaspor?dan aldığı puan bizim işimize de yaradı.Biz hiçbir rakibe bakmadan şampiyonluğumuzu ilan edeceğimizi biliyoruz.taraftarlarımız meşaleleri yaktı.İnşallah o meşaleler şampiyonluk ateşi ile söner.?dedi.

Serdivan maçı öncesi Düzcespor?un efsane futbolcularının gelecek olmasını da yorumlayan Kaptan Serkan, bunun takıma motive sağlayacağını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.