DEGDER?DEN BASINA KAHVALTI

DEGDER?DEN BASINA KAHVALTI

Düzce Eğitim Gönüllüleri Derneği (DEGDER) yönetimi hem yoğun kar yağışı nedeniyle kutlanamayan Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak hem de derneğin faaliyetleri hakkında  bilgi vermek amacıyla basına bir kahvaltı düzenledi.

Düzce Eğitim Gönüllüleri Derneği (DEGDER)  geçtiğimiz günlerde kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gecikmeli olarak basın ile kahvaltılı bir organizasyonda bir araya geldi.

 

Sohbet ortamında geçen kahvaltı sonrası derneğin amacına ilişkin açıklamalarda bulunan DEGDER Başkanı Mustafa Sevinç, öğretmenlere yeni sosyal alanlar oluşturmayı hedeflediklerini dile getirerek çalışmalardan söz etti.

Sevinç, ?Eğitim camiasına fayda sağlayabilmek amacıyla yola çıktık. Eğitimci arkadaşlarımız için neler yapabiliriz bunları değerlendirdik. Biraz derneğimizle ilgili bilgi vermek istiyorum. Binamıza yeni taşındık. 84 üyemizle faaliyet gösteriyoruz. Burada öğretmen arkadaşlarımıza sosyal bir ortam oluşturduk. Güzel işler yapmak istiyoruz. Derneğimizin iki saç ayağı var. Merkeze öğretmen arkadaşlarımızı koyduk. Ayrıca öğrencilerimiz içinde neler yapabiliriz derdindeyiz. Öğrenci rehberliği konusunda çalışma yapıyoruz. Bir öz eleştiri yapmak gerekirse veli ayağında biraz zayıfız. Ancak velileri bilinçlendirme konusunda çalışmalarımız olacak. 9 yıldır faaliyette olan ve Öğretmene yatırım yapan bir derneğiz? diye konuştu.

 

21 Şubat Cumartesi günü Merve Düğün Salonunda çok ilgi gören kitap okuma yarışmasının ikincisini gerçekleştireceklerini dile getiren Sevinç başvuru sayısının bin 200?ü geçtiğini söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.