SU SAYACINI VATANDAŞ MI OKUYACAK?

SU SAYACINI VATANDAŞ MI OKUYACAK?

Düzce Belediyesi?nde su faturası yazma dönemi bitti mi? Kendi sayaçlarını kendileri okuyarak fatura yatırmaya belediyeye giden vatandaşların iddiasına göre, personel yokluğundan belediye sayaçları okuyamıyor.

Düzce belediyesi artık su sayaçlarını okuyarak tahsilat yapmıyor. Vatandaş kendi sayacını okuyarak parasını gidip belediyeye yatıracak. Hamidiye mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, su sayaçlarını kendileri okuyacaklarına dair bir duyum alınca soluğu belediyede almışlar. Vatandaşların iddiasına göre ise, belediyenin personel eksikliği yüzünden sayaçları artık okumayacağı, vatandaşın kendisinin endeksi okuyarak parasını ödeyeceği söylenmiş.Şimdi vatandaşlar bu uygulamanın sürekli devam edip etmeyeceğini merak ederken, kendilerine başka bir açıklama yapılmadığını söylüyor.

 

Su bedelinin artık kendilerinin okuyacağına dair bu iddiada bulunan vatandaşlar, su faturalarına yansıyan bakım bedeline de tepkililer. Fatura miktarına göre değişen bakım bedeline, ? Su cenneti Düzce?de zaten en pahalı suyu kullanıyoruz? diyerek, bu neyin bakımı şeklinde tepki gösteriyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.