10 GÜNDEN BERİ BÖYLE

10 GÜNDEN BERİ BÖYLE

Düzce?de yoğun yağan kar yağışının ardından birkaç gündür havalar baharı aratmıyor. Havayı güzel gören vatandaşlar nefes almak için parklara attı kendini. Ancak gelin görün ki, bedava oturacak park zaten bulamayan vatandaşlar, para ödemeden oturabildikleri banklara ise pislikten yanaşamıyor.

Düzce?de park denilince akla hep paralı mekanlar geliyor. Vatandaşın cebinden para ödemeden oturacağı parklar ne yazık ki Düzce?de yok. Şehir merkezinde Avni Akyol parkında, vatandaşın soluklanacağı ve para ödemeden oturabileceği birkaç bank bulunurken, birkaç gündür bu banklara oturmak ise imkansız. Kuşların pislediği bankların 10 gündür böyle olduğunu söyleyen vatandaşlar ilgisizlikten yakınırken ilginç bir de yorumda bulundular.?Buralar bedava diye mi temizlenmiyor.?

Parka vakit geçirmeye gelen bir vatandaş, ?Parktaki oturakların rezaletini görün, belediye görmüyor mu bunları.10 günden beri böyle.Söyledik kimse bakmıyor.? Diyerek şikayetini dile getirirken, başka bir vatandaş ise, ?Ücretsiz olduğu için pis,kasıtlı temizlemiyorlar.Öbür taraf otursunlar 1,5 Tl çay parası versinler diye.Belediyenin pasifliği işte.? Şeklinde konuştu.

Bir vatandaş ise verdiği oyun hesabını sorarak, ?Belediye ilgilenmiyor.Belediyeye oy verdik hani oy nerede.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.