BOĞAZİÇİ?NDE HEYELAN

BOĞAZİÇİ?NDE HEYELAN

Boğaziçi Şekerpınar mahallesinde yaşayan Raziye Duman, heyelan korkusu nedeniyle uyuyamıyor. Evinin karşısında  meydana gelen heyelan nedeniyle yaşlı kadın diken üstünde yaşıyor.

Bu yıl yoğun bir kar yağışına maruz kalan Boğaziçi?nde Şekerpınar Mahallesinde karların erimesinin ardından heyelan tehlikesi ortaya çıktı. Karların erimesiyle birlikte yumuşayan toprak kayarak çevredeki evleri tehdit ediyor.

Heyelanın yaşadığı bölgede evi olan insanlar ise tedirgin.205.sokakta yaşayan Raziye Duman, evine neredeyse 10 metre kadar yaklaşan ve günden güne artan heyelan nedeniyle geceleri korkudan uyuyamadığını söyledi.

Duman, ? Ben korkuyorum. Camdan dışarı bakamıyorum.Bir kaç sene önce biraz ileride oldu,bu sene tam inmeye başladı.Sizden imdat bekliyorum.Bütün gece perdeyi açıp bakıyorum. Eve kadar geldi ne kaldı ki.? Dedi.

Raziye Duman?ın kızı Nuray Sağlam  ise ailesi için endişe ederken, yetkililerin önlem almasını istediklerini ifade etti.

Sağlam, ?Toprak kayması var.Tehlike var. Annemlerin evi.Kadın korku içinde yatıyor.Belediyeye başvurduk.Önceden de vardı ama bu sene daha çok toprak kayması oldu.? Diyerek yetkililerden yardım istedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.