DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDE 8 MART PANELİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDE 8 MART PANELİ

 Panele Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu ve üyeleri, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bahri Bakan ile davetliler ve öğrenciler katıldı.

Panelde VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Pirinçcioğlu, Case Cake Pastaevi Sahibi Sibel Tuncer, Yığılcalı bal Üreticisi Cevriye Şahin ve Haber 81 Dergisi Sahibi Nuran Türkyılmaz konuşmacı olarak katıldı.
Panelde konuşan Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kadın girişimciliğinin önemini vurgulayarak Amerika'da uygulanan Kadın Çifçi Projesi Susan'dan bahsetti. Bu projenin Düzce'de de uygulanacağını ve bu amaçla projenin sahibi Robin Brumfield'i misafir etmekten çok mutlu olduklarını söyledi.
Şerifoğlu, dünya kadınlar gününü kutladı. Erkek öğrencilerin her zaman kız arkadaşlarını desteklemelerini istedi. Panelistler katılımcılarla girişimcilik hikayelerini ve karşılaştıkları zorlukları paylaştılar. Panelin ardından Düzce Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili açılan resim sergisi gezilerek, katılımcılara gül dağıtıldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.